- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabesz75
tag
2 BANKSZLA
HUF
Vàsàrlàs
18/06/02 23:04
23.192 HUF
PAYPAL *BANGGOOD Luxembourg LU
MSBMég mindig nem jött meg a hangprojektor.
Amit vele egyidőben rendeltem egy Blitzwolf bt hangszóró
2 hét alatt megjött.Szerintetek?
-
-
cd334
tag
Na ma elindult a 06.28. rendelt csomagom EDN-nel Belgiumból. Már csak a 07.05. rendelt ragadt benn, de hozzászólások alapján látszik hogy szép tempóban dolgozzák fel a csomagokat. Csak az a pech hogy nyaralni megyek a jövő héten. Milyen gyors szokott lenni Belgiumból a GLS? Illetve mi van ha nem vagyok otthon a kézbesítés idején, hány napig tárol a GLS? Eddig csak sima postás dolgaim voltak.
-
Morgoth87
csendes újonc
Sziasztok, tanácsot kérnék.
Még júniusban rendeltem BG-ről 1 tv-boxot + légegeret és egy Blitzwolf dsb1-et.
Egyik termék sem jött meg időben, ők ajánlották föl hogy visszafizetik az árát, én kértem, hogy inkább küldjék újra. A TV-boxot újraküldték, a soundbart nem annak visszakaptam az árát.
Egy hét után megjött a box (túl gyorsnak találom), majd a mai napon a soundbar is.
Elképzelhető, hogy 2 hónap múlva kapok még egy tv-boxot.Ilyen esetben mit tegyek? Örüljek mint majom a farkának, fognak a BG-től keresni ez ügyben, valakinek volt már ilyen tapasztalata?
Mindkét csomag europe direct mail-lel jött. -
Exelsior24
aktív tag
Mai napon, a rendeléstől számítva napra pontosan a 60.-ik napon végre megérkezett az EDM (European Direct Mail-es) nagy értékű tréfamentes rendelésem. Már kezdtem feladni pedig a reményt, 06.03-án reggel rendeltem, és egészen 08.01-je estig semmi infó nem volt róla, aztán tegnap vettem észre, hogy hoppá felbukkant egy németországi GLS telephelyen, innentől kezdve viszont már villám sebességgel haladt felém, ma hajnalban már a GLS budapesti raktárában volt, tíz óra után nemsokkal pedig már hívott is a futár, hogy hozná a csomagomat, pedig Budapesttől 240 km-re lakom.
Nagyon jól be volt csomagolva, a termék saját dobozán kívül még egy kicsit nagyobb kartondobozba is bele volt téve, az pedig kétszer jól körbetekerve ilyen puha szivacsos átlátszó csomagolóanyaggal, de eddigi Banggod-os rendeléseim is mindig nagyon profin be voltak csomagolva, szóval ebben csillagos ötösök nálam.
A külső csomagolás pedig egy egyszerű fekete csomagoló zacsi volt amin kizárólag a német és a magyar GLS matricái láthatóak így valószínűleg ebbe már úgy csomagolták át valamerre.Amiért leírtam ezt a kis szösszenetet a lényeg, hogy aki régóta vár EDM-es csomagot ne adja fel, mert előbb utóbb csak sikerül valahol valamelyik országban bejuttatniuk egy GLS központba, onnantól kezdve pedig rekord gyorsasággal érkezik a csomag.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Morgoth87 #6963 üzenetére
"Elképzelhető, hogy 2 hónap múlva kapok még egy tv-boxot."
Igen.
Ilyen esetben mi értesíteni szoktuk az eladót és felajánljuk, hogy kifizetnénk azt is.
Vagy kifizeted ( utána eladod vagy ajándékozod) vagy azt mondja, hogy tartsd meg.
Mindkét esetben megmarad a gerincünk#?*@&!
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nincs most valami kupon Banggood-ra?
Egy ilyet szeretnék venni.köszi!
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Topikgazda
válasz hodostamas #6967 üzenetére
Akkor nem kapnál, de a szállítási információknál célszerű volt megadni.
Küldj egy válasz üzenetet erre az sms-re amibe csak azt írod hogy STOP, akkor nem fogsz többet kapni.
Esetleg a My Account, Account Settings ez elől vedd ki a pipát is: Newsletter subscription includes store news,new products,special offers,and other promotional announcements.[ Szerkesztve ]
-
haxy27
aktív tag
EDM csomagom már a magyar gls központban van
Simán rendelt BG csomagom meg vámkezelésalá került.
EDM en kivül van a BG nél olyan csomagrendelés ami gyorsan megjön és jó eséjel átcsuszik a vámon?A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
gulliver123
csendes tag
Sziasztok,
Én pár hete rendeltem elég 50K összegben több cuccot is tőlük.
Többek között egy csavarhúzó szettett, amiben hirdetés szerint speciális méretek vannak, teszem azt 3.5mm-es 4.5mm es és 5.5mm-es.
Megjött a csomag de nincsenek azok a méretek amiket vártam.
Erre elindítottam egy reklamációt, amin keresztül nagynehezen elhitték nekem hogy nemjót küldtek. Végül azt írták hogy 2000-Ft-ot visszaadnak a 5100Ft-s árából.MIt elehet ezzel csinálni szerintetek? Én így masszívan átvetrve érzem magam, mivel nem az jött amit rendeltem, (ezek a csavarhúzó méretek már vannak, csak porfogó így...).
Nincs valami szabályozás hogy ilynekor vissza kell fizetnie a teljes árat vagy küldeni egy olyan csomagot ami megfelel a hirdetésünkek?
Köszi előre is a segítséget.
" Never underestimate the power of stupid people in large groups." Mark Twain
-
sambenez
addikt
válasz gulliver123 #6971 üzenetére
Felajánlhatod, hogy visszaküldöd, és küldjenek újat.
Ha paypallal vetted kifizeti a pp a postát. -
kBruce
csendes tag
válasz gulliver123 #6971 üzenetére
Szia!
Az fontos lenne, hogy 50 ezer vagy 5100 forint értékben rendelted a szerszámokat! Ha 5100 forintért rendeltél és visszaadnak 2 ezret, akkor van 3100 forintért egy készleted, amit megtarthatsz vagy eladhatsz olyannak, aki tudja használni. Vagy tovább harcolsz velük, bevonva a PayPalt, ha azzal fizettél. Esetleg PayPal segítségével visszaküldeni a készletet, mert évi 12 alkalommal állják a visszaút költségét.
-
gulliver123
csendes tag
Szia,
A rendelésem össz éréke volt 50000ft, ebből a csavarhúzó szett 5100 volt.
A megtartásal az a bajom hogy ha visszadnak 2000ft-t akkor is 3100-ft-ot is sajnálok igazából erre a csavarhúzókészletre, mert ezek az általános méretek "tescoból ömlik az ilyen".Nincs a pay-pal nak ilyen vásárlóvédelme? Ez a visszaküldés müködhet csak?
Üdv.: L
-
Topikgazda
válasz gulliver123 #6974 üzenetére
Ha nem felel meg amit ajánlottak, akkor a vásárlói védelem mindenhol úgy működik, hogy visszaküldöd és azután visszakapod a teljes kifizetett árat. Vagy nem küldöd vissza és kapsz valamennyit, mint most.
Olyan hogy megtartod és visszakapod a pénzt, az nem igazán szokott teljesülni.Mivel nem minden esetben van fizetve a kereskedő részéről a visszaposta, ezért van lehetőség a PayPal-tól visszaigényelni.
Neked elsőként a BG-vel megegyezni hogy visszaküldöd, ők adnak valami címet, ha feladtad akkor a posta által igazolt díjat visszaigényled. De ez csak akkor, ha a PayPal fiókon keresztül fizettél, így va egy vásárlási tételsorod, mert ott kell igényelni. Bővebben a PayPal topik Összefoglaló, 8. PayPal-tól termék visszaküldés esetén a postai költség visszatérítésének módja[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Az EDM az. A gyorsaság meg relatív. Van olyan tapasztalás hogy lassú, de még sem kell fizetni Áfát.
Mert a postások elnézték vagy valamelyik EU-s országba átcímkézték.
De olvass vissza, keress rá, hetente több alkalommal van itt róla beszélgetés.
Vámok a megvásárolható termékekre még 0%-ok, az Áfa az 27%.
Ha nem akarsz vámeljárási költséget és 27% Áfá-t fizetni, akkor EU warehouse-ból vásárolj, mindegy milyen szállítással.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
Topikgazda
válasz bgabesz75 #6978 üzenetére
Esetleg ha ránézel a képre amit feltettél akkor ezt látod:
Ez egy Amazon azonosító.Nem egészen értem hogy miért háborodtál fel, nem veled volt kapcsolatos ez a szöveg: De ha ezt kaptad akkor egyértelmű hogy valaki nem egészen korrekt. Amazon vásárlás a GLS címére és tovább passzolva Mo-ra.
Az FBE alatti rész lenne a cím ahova küldik Kínából. Mert ugye nem a GLS-től vásároltál, így ők nem lehetnek a feladók.
A Banggood-on vásároltad és ők így küldték, esetleg ez a szituáció a nem korrekt a cég részéről. de lehet hogy össze-vissza ragaszgatnak címkéket.De tényleg csak az érdekelt volna, hogy melyik telephelyükről rendelted USA vagy HongKong, kizárni a 2 hónapos szállítást.
De amit látok is hogy HK lenne, mert az Amazon azonosító alatt ott van hogy HKBG........, így már nem kérdés.
Viszont a BG trükkje számomra egyértelmű. Meg a 2 hónap szállítási idő is.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Üdv újra,
Ha azt szeretném, hogy gyorsan ideérjen a csomag, akkor Priority Direct Mail vagy European Direct Mail lehetőséget válasszam szállításhoz? Mi a különbség? Köszi.
Switch Tax
-
cd334
tag
válasz MasterMark #6981 üzenetére
PDM
-
Topikgazda
válasz MasterMark #6981 üzenetére
Az a különbség hogy (ha visszanézel pár hozzászólást) a European Direct Mail az olyan 2 hónapos szállítási idő körül van, a másik rövidebb. Annak ellenére hogy ezt olvasod: 7-15 business days
[ Szerkesztve ]
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Gondolom sokan rendeltetek már mobiltelefont a Banggood-ról.
Olyan kérdésem lenne, hogy arról tud valaki infót, hogy egy Xiaomi telefon esetében ha banggoodról rendelek a garancia hogy érvényesül?
Illetve mennyire jó a szállítási feltétel?
Ugyanis most egy olyan telefont néztem ki, ami itthon 10ezer Ft-al kerül többe, és nem tudom eldönteni hogy megéri-e az az ár azt hogy itthon vegyem, vagy rendeljem le kínából.
Köszi előre is a segítséget. -
Topikgazda
válasz tomszli11 #6984 üzenetére
Ha csak 10-el kevesebb akkor itt vedd meg.
Garancia Kínában intézendő, neked kell visszaküldeni a saját költségedre, a megérkezéskor rögtön kiderülő hibás dolog visszaküldést azt fizeti a BG.
Még akkor is ha EU-s raktárból vásárolod meg, a garancia Kína.
Ha 45 napon belül romlik el, akkor még épp beleesik abba a visszaküldésbe, amit kifizet a PayPal max 9300 Ft-ig.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
jún 23-án rendelt blitzwolf lámpának nem kellett volna még ideérni?
Írtak egy levelet 2 hete, hogy sajnálják, de vámolás körüli nehézségek miatt csúszik az ügy. De mennyit?
-
gulliver123
csendes tag
Sziasztok,
Sikerült megegyezni, visszafizetik a hirdetéstől eltérő csavarhúzószett árát.
Ugynakkor ha a hirdetésúk helyes, továbra is megrendelném a hirdetésnek megfelelő csavarhúzó szetett.Mennyire jelemző, hogy nem leíratnak megfelelő dolgot küldenek? Ez ilyen egyedi eset lehett? Vagy hirdetés lenne hibás? Tartok kissé, hogy ismét nem jó méreteket küldenek
Szerintetek hogy lehetne kitudakolni hogy létezik e az a csavarhúzószett amit leírtak a hirdetésbe, és azt is küldik?
Üdv.: L
-
Topikgazda
válasz gulliver123 #6990 üzenetére
Az emberi tévedés nem zárható ki. De nem jellemző, hogy mást küldenek.
Az adott hirdetés azonosítóval (Order number) még a vásárlás előtt lehet kérdezni a kapcsolatfélvételi oldalon. (Home, Help Center, Contact us) Your topic ami Pre-sales.
Neked most az első Pre-Sales - About product questions( such as function, inventory etc.) Képet is csatolhatsz és van 5000 karakternyi szöveg. Itt pontosabban leírhatod a kérdésedet, mint a Live Chat-en.[ Szerkesztve ]
-
haxy27
aktív tag
válasz gulliver123 #6990 üzenetére
én 2x bele futottam ilyenbe. egyszer egy lézer pointer másodszorra dron motorokat küldték rosszul. A lézerrel nem foglalkoztam nagyon olcsó volt nem érdekes. a Drón motoroknál reklamáltam és küldtek újakat amit megint el csesztek. a dolog érdekessége hogy a dobozuk mind a két típusnak ugyan olyan volt csak a száma volt más. Vagyis ugye jobbra forgó meg balra forgó motorok voltak és ezek közt az a különbség hogy pirossal meg feketével jelölik őket Én meg kaptam piros meg fekete jelölésűt ám ez esetben a dobozban lévő motorok színét jelölték vele a számokat nem nézték rajta így reklamáció újraküldték és megint a kettőből az egyik nem stimmelt. Ezt már hagytam a fenébe mert addigra megjött második adag motor és azok jók voltak. Plusz megmaradtak a rosszul küldött motorok is.
Szóval igen előfordul hogy mellé nyúl az emberke aki csomagolja.
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
Exelsior24
aktív tag
válasz titi1990 #6995 üzenetére
Akkor azt valószínűleg megállították a vele együtt érkezett többi csomaggal együtt, vám-osok leellenőrzik majd, hogy 22 Euró alatt van-e az értéke, ha igen vagy a közeli (pár euróval túllépheti akkor sincs gond) akkor semmi gond megy tovább postával hozzád, ha viszont azt állapítják meg, hogy jóval túllépi az értéke, akkor pedig kapod majd az értesítőt és áfá-t kell utána fizetned.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
papelado
aktív tag
Hát srácok...Nekem csak ígérgetik az EDD csomagom.Írja ,hogy azt látja szállításban linkelem neki a saját BG szállítási info oladlukat meg a glst ahol semmi jele az in tarnsit-nak... semmi reagállás.Ma megelégeltem én is Full visszatérítést igényt jeleztem .
Drágaszágom....
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest