-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
Diocles #8543 üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam a [Gorilla super glue]-t, egyelőre jónak tűnik.
Készül a rakéta.
-
TomMusic
őstag
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Diocles #7923 üzenetére
Arra gondoltam én is, de... nemtom, ugyanígy PLA-zunk, ugyanaz a 3DJake saját márkás amit eddig is vettünk. Prusa MK3, meg valami nagy nyomtatóteres printer van nálunk ezen kívül, azokkal amit terveztem eddig pontosan kijött.
Nem én kezelem a gépet, egyik kollégám aki többet nyomtatott már mint én, jobban ért hozzá sztem de múltkor röhögve vallotta be hogy szerinte az Enderem pontosabb mint az X1C.
Nekem gyanús hogy nem lehet elég feszes a szíj az XY tengelyen, ennek van egzakt értéke, amire be kell állítani feszítővel? Tudunk feszességet mérni rezgetéssel és húzási súlyra is, van mindkettőre eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest