-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz
mrviceguy #1893 üzenetére
Az folyékony állapotában, mintegy takony, oda lett folyatva és így száradt meg! Sűrűn használatos megoldás az elektronikában (régen rádiókban, szalagkábelek, egyéb csatlakozók körül, stb), amikor félő, hogy bármilyen okból is, érintkezési problémák jelentkezhetnek (mint pl. itt a rázkódás okozta jelenség folytán).
...tényleg nem láttál még ilyet?
btw, a fotón is látszik, hogy a csatik épek! -
Nunder
őstag
válasz
mrviceguy #1664 üzenetére
Nem. Próbálom keresni a miértet csupán. Tudtommal másik nyomtató nem alkalmazza ezt a módszert. Mások is fennakadnak rajta, úgyhogy szerintem nem triviális. És mikor először látod, hogy konkrétan az ágyat kaparja - holott eddig ezt minden létező módszerrel próbáltad elkerülni a másik gépekkel - akkor csak átfut az agyadon, hogy valami esetleg nem jó.
Amúgy meg erre való a fórum, nem?
-
axlfsi
veterán
válasz
mrviceguy #1425 üzenetére
Pont, hogy a nagy truváj a "gyárilag" többszinű nyomtatásban kellene, hogy legyen és a gyárilag dobozolásban, színes kijelzőben... egy 10 dolláros költségen (ami a kamera bekerülési költségének a különbsége lehet), nehogy már menjen a szarrágás.
De mindegy. Nekem ez a véleményem és tartom.magam hozzá továbbra is.UI.: és igen, pont amit írsz is; annyi alapvető különbség van már a két gép között, ez a kaputelefon technológia beépítése szerintem szégyen egy bruttó közel ezer eurós gépnél (főleg, hogy alig lenne pár dollárral (sem) drágább emiatt a gép l). Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest