-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
PLA amire a ledek vannak ragasztva, TPU-ból pedig azt a "shield"-et amire az üveg kerül. Amazonról rendeltem 24V-os COB ledet egy tekerccsel. Egészen pontosan ezt. [link] Mivel inkább a melegebb színt preferálom ezért 4000k-eset. Amúgy maradt még 1-2 nyomtatónyira való led ha érdekel esetleg
Az összes többi motyó volt itthon.
Az idó és a használat kideríti majd, hogy jó ötlet volt-e PLA-ból nyomtatni a led tartót
Láttam de ezek a szellőzős megoldások nem tetszenek. Bár mondjuk az nem rossz, hogy nem kell vágni és forrasztani a ledeket.
-
Imy
veterán
Mikor rendelted?
Én tegnap, ma reggel jött a levél, hogy feladták. (Ez az egyik tracking: CM537422487DE) -
poli27
Topikgazda
Igen én kinyomtattam ABS el, és sokkal jobb, pl nincs a feeder annyira rátolva a spoolra, tehát teli teker is elfér jobban, mert megdöntötték visszafele picit a feedert... meg nyomtattam hozzá különböző átmérőjű hátsó kerekeket, még a csapágyakra várok hogy megjöjön hozzá
-
fabula
őstag
Linkeltem neked a gyári extruder edzett fogaskereket, azt ne keress az Alin, csak hardned fúvókás hotendet.
A csiszoló anyagokhoz, mint CF-ek és a fatartalmú filamentek, jobb a 0,6-os fúvóka, mert a 0,4-es könnyebben eldugul. Ezt sokan leírták már a különböző fórumokon, én elhiszem nekik, mert logikus a kitöltő anyagok miatt. -
fabula
őstag
Nekem is ettől az eladótól van, anit #38662thletme2day linkelt, csak a V1, majd tervezek tőlük V2-t is venni
, de egyenlőre nem sürgős. Ami van, mindennel jól működik, ami anyagokat használok.
Ezt pedig kicsit feljebb linkelték #3854poli27, szintén V2-es verzió.Én vettem gyári hardned steelt is egyéként 0,6-osban komplett [link] , ez meg a gyári hardned steel extruder fogaskerék pár [link] .
A P1P és a P1S nem hardned, hanem "csak" rozsdamentes acél fúvókával és extruder fogaskerekekkel jönnek ki gyárilag, ezeket érdemes cserélni. -
Imy
veterán
Én is hasonló dilemmában voltam, mint Te. Vagyis ezen a két lehetőségen gondolkodtam, de végül az X1C-re esett a választás, habár még nem rendeltem meg.
X1C mellett azért döntöttem:
- P1S az X1C olcsósított verziója
- Lidar
- Jobb kamera
- Színes kijelző
- Magasabb asztal hőmérséklet
- Minőségibb burkolat -
JulianSinulf
őstag
Ki az a mindenki, aki kikapcsolja?
Hogy kapcsolja ki?Az új Studio-val egyáltalán nem fölösleges. Persze aki elvan az alapbeállításokkal, annak nem fog kelleni.
Most már lehet Lidar-ral a filamenteket kalibrálni. Én szoktam kalibrálni, nekem nagyon hasznos.
Figyeli azt is, hogy milyen lapot tettél be. Ha nem egyezik a szeletelőben beállítottal, akkor szól és nem indítja a nyomtatást.
Ha nem Textured lapot használsz, akkor van első réteg vizsgálat is. Azt ne kérdezd, hogy ez mennyit javít a nyomtatáson. Én nem teszteltem és eddig videót sem láttam tesztről.A Lidar mellett még nagyon sok minden szól az X1C mellett, ami a nem is olyan rég volt itt tárgyalva. Szóval nem csak a Lidar az előny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest