- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Marha jó a kontroller. Néha kicsit persze nehezebb vele 'célozni', mint az egérrel, meg nincs kattintással cél kijelölés, és akkor odasétál, de sokkal intuitívabb az irányítás. Ja, menüben szívás kicsit, meg az UI is teljesen más (nincsenek a kattintható ikonok alul, képességek, meg inventory előszedése is átmegy a diablo-féle tárcsás stílbe, ami nem annyira kényelmes). Belement pár óra, lassan kezdem érezni, szóval lehet, hogy majd bill-egér kombóval is teszek majd egy próbát megint.
Ebből amúgy vásárlás lesz, gondolom a játékot akkor újra kell kezdenem.
Mondjuk a 'Free Laezel' quest úgyis bebugosodott, amikor kiszabadítottam a ketrecből, egyszerűen eltűnt ő is, meg a ketrec is, minden interakció nélkül. Gyanús volt, szóval utánaolvastam, elvileg meg kell volna jelennie a camp site-on, vagy recruitolhatónak kellene lennie, de semmi. Pedig bírtam az arrogáns, ronda pofáját.
p
-
parandroid
félisten
* Tera
Sry, de szisztematikus hiba, valahol el kell kezdeni korrigálni.
Amúgy ja, nekem is 2x1TB SSD-m van (1 nvme a rendszernek, meg a játékoknak, meg egy sata a mindenféle adatoknak), de van még egy nvme hely, valszeg kellene már oda még egy 2TB-os. Szerencsére akciózzák őket bőszen, az olcsóbbak meg már folyamatosan 70-80 eur között vannak.
p
-
parandroid
félisten
Én nagyon szerettem a M&M, meg a Wiz7 körökre osztott rendszerét. Igazából sokkal jobban, mint a későbbi, izometrikus, real time, akció alapúakat. Diablo sem igazán tudott lekötni, pedig ovjektíve tudtam, hogy jó, de az egész hangulat nekem durván sötét volt mindig, Dungeon Siege szintén, NW-nek épp nekiálltam volna, amikor jött a WoW-korszak, szóval az végül kimaradt, pedig megvan dobozos eredetiben (igaz, jó olcsó volt). Torchlightot (T2) játszottam még konzolon végig, de az meg Diablo light, szóval megint más műfaj, meg nem is egy mélyre merülős dolog.
Amúgy 116GB? Really? Persze miért lepődök meg, egy konzolos játék is manapság ennyi.
p
-
A KOTOR sem igazi real time. Valójában körönként megy ott is minden, csak nem pause-ol a kör végén, és minden karakter szimultán lép.
Amúgy én is idegenkedtem először a BG2-tól, mert jobban szeretem az Infinity Engine féle "real time" with pause megoldást (az is körökre oszott valójában, mint a KOTOR), de hamar megszoktam a BG3-at. Méltó utódja a BG2-nek.
-
0karmacoma0
senior tag
Lassan ott tartok, ameddig a 2 EA runban eljutottam. Sokat finomítottak a dialógusokon, eltűntek az apró bugok(ajtók fura viselkedése, tanácstalan ellenfelek miatt megakadó harc, stb.), ha lehet még szebb a környezet, valamint sokkal finomabb mimikával "színészkednek" a karakterek. EA-ban néha túljátszották az adott érzelmet, amit ábrázolni akartak rajtuk. Ijesztő, hogy még harmadjára is találtam új utat amin meglehetne oldani a fő questlineokat.
A harcok D:OS2- höz képest pörgősebbek, gyorsabban lefutnak, az itemizációnak nagyon jót tett a dnd rendszer. Nem kell minden szintlépésnél lecserélni a cuccok 80%-át. A csapattársakkal való interakció a Mass Effect, Kotor 2 legjobb pillanatait idézi(és még töredékénél se vagyok a történetüknek), hatalmas a szerepjáték feeling. Egy-egy háttérben történő skill check komolyan befolyásolja a történéseket. Eddig zseniális.
Amit észrevettem, hogy EA-ban Vulkan volt a default, de itt alapból dx11-re rakta, így azon is indítottam. Druid Groveban el is kezdett szagagtni, de a következő indítással Vulkanban megszűnt ez a probléma és nagyon szép stabilan fut 1080p ultran(Ryzen2600x+GF3060)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged