-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
(Elnézést, hogy megint én válaszolok. ) Ezek elvileg nem feltétlen a végleges rendszerkövetelmények. A szabad tárhelyből is 150GB van minimumnak jelezve jelenleg.
Nekem az itteni videók alapján nem tűnik esélytelennek a helyzet. A GTX670 és 780 ugyanúgy Kepler, így ha utóbbi megkapta a zöld utat, akkor az architektúrával nem lehet gond amíg Windows-on vagy. Én arra tippelnék, hogy a 3GB VRAM miatt lett a GTX780 a minimumnak jelölve, de a videókon látszik, hogy egyelőre a játék fut 2GB VRAM esetén is.
Viszont, ha most vennéd a játékot, nem biztos, hogy feltétlen érdemes. Vegán is előfordul, hogy behullik egy-két részen az fps (bár én Linuxon tolom) és a grafika azért hozzátesz a játékélményhez. Mire megjelenik a végleges verzió, talán a VGA helyzet is megoldódik valahogy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest