Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
-boyscout-
üzenetére
Mint Shown man, vagy riporter, vagy műsorvezető, vagy időjárás jelentő, vagy bármi más, csak lehessek adásban ;]
-
Matr x
aktív tag
válasz
-boyscout-
üzenetére
Ő lesz a 12 a karikában :DD
-
brutom
csendes tag
Hi.
Éppen most ment az előzetes veled a tévében.
Horrorisztikus ;]
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Mikor leszel Klepto, ma? Melyik csatornán?
-
klepto
addikt
A felvétel előtt 2x hívtak fel Pestre beszélgetni, ez mindkétszer 5 perc volt. Eddig 6000.-Ft finoman számolva :U Igéretet kaptam minden alkalommal, hogy majd a szerkesztő is felhív, és vele megbeszélhetem az anyagiakat. Ez nem történt meg. :( A felvétel napján nagy fejetlenség, a műsorra megbeszélt ruhát nem hoztak. Megadtam a méreteimet, kaptam egy gyerek kosztümöt. Felvétel előtt mindenki rohangált, mi meg bármit kértünk, mindenki elfelejtette. A fejetlenség, túlszervezettségbűl származó pancserizmus köbe volt a stúdióban. Felvétel után mikor ismét rákérdeztem a költségtérítésre, azt mondták, hogy azt előtte kellett volna kérnem, így utólag már nem megoldható. Szóval lehúztak legalább 10k-val, és akkor még csak a költségemet mondtam, az órabéremet nem :( Egy műsort kb. 10-15 szervező szerszervez, ezért az egyeztetés képtelenség, a gördülékeny, pontos munkáról nem is beszélve. Mint egy felbojdúlt méhkas, olyan volt az épület. Ekkora fejetlenség, túlszervezés, még egy amatőr tv-nél sincs, és akkor még ők a profik :DDD Ezen már csak röhögni lehet :(((
-
stpotty
tag
írja majd ki valaki, hogy honnan lehet leszedni, mert holnap nem tudom megnézni, de érdekel.
-
Petisz84
tag
Nem nagyon szoktam nézni, de most mindenképpen megnézem!!!!
-
Agyzuzo
addikt
Annyit megtehetek, hogy csinálok egy Lite verziót, azaz összevágom csak azokat a részeket, amikben klepto szerepel. Az remélhetőleg nem lesz olyan nagy és felnyomom UW-re.
-
Agyzuzo
addikt
Ehh, hát az kicsit sok lenne... Jó lenne ha vki tudna adni vmi FTP-t ahová fel tudom rakni egybe, mert valszin 1 CD-sre csinálnám (jó minőségbe szoktam rippelni). De 500 mega minimum lesz, sz'al pls...
DC-n nem sok értelme lenne megosztanom, 8K az uppom max és erre van 4 ember. :( -
klepto
addikt
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Ducik
-
Hequila
őstag
Valaki digitalizálja az utókor számára!!!
-
klepto
addikt
Pont most akartam szólni, hogy holnap lesz adásban, de látom megelőztetek ;]
Csak a holnapi napot éljem túl :U
Egyébként, hogy jöttetek rá, hogy a pocakrázós vagyok én? :DDD -
TomDog
tag
Az a pocak rázás nem semmi
-
Agyzuzo
addikt
FIGYELEM!!!
A HOLNAPI BALÁZS LESZ AZ A BIZONYOS BALÁZS! :D
Előbb nyomták a bemutatót, mutatták Kleptot is. :D
Nem semmi. :D -
zsoltee10
addikt
na, mi van? mikor lesz van valami info?
-
Petisz84
tag
én biztos nem mennék el! Majd jól leégetnek mindenki elött aztán utána meg semmi. Mondjuk Te tudod, a Te döntésed.
-
tomcs
őstag
asszem_ez_lesz_az_elso_balazsso_amit_megprobalok_megnezni.
persze_nem_fog_sikerulni,_mert_eleg_tomor_lett_az_orarendem
szal_tunerkartyara_fel_:DDD -
agrarfiatal
senior tag
csak most leltem rá a topicra.
én semmi pénzért sem mennék/mentem volna el egy ilyen műsorba.
mostanság nem nézek tv-t, de ált a műsorok lényege 1-2 embert porig alázni. -
Agyzuzo
addikt
Ha itthon leszek mikor megy bedigizem majd. :)
-
klepto
addikt
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Beszélgettünk, erobik, kaja, és egyéni produkciók.
-
klepto
addikt
Na most értem haza a felvételről. Délután 1-re kellett menni, és 6 körölül végeztünk. Annyira nem volt gáz, lesznek benne nagyon jó részek is. Balázs megpróbált cukkolni, de sikerült leütni úgy a labdáját, hogy abba már nem tudott belekötni ;] A legvégén volt egy kis gáz, de az a szervezetlenség hibája volt, nem az enyém. Szóval nem járattam le magam, legalábbis remélem :U
-
Svejk
csendes tag
Izgatottan várom klepto beszámolóját, hogy milyen volt a forgatas. :)
-
Cyberslider
őstag
Na mostmár tudom,honnan szerzik a szereplőket a balázs showhoz,meg a többihez.
Régi statisztaként dolgozó emberket keresnek meg,hogy jáccanak el valamit 15 rugóért :)) -
lanyoo
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Ezt fejtsd ki bővebben!
-
KovacsUr
addikt
Bevallom, hogy nem vagyok lekes Balázs-só néző (:B), de az az érzésem, hogy a műsor (és a műfaj) lényege: ''röhögjünk a hülyéken és azon, ahogy Balázs lealázza őket''. Szóval az ilyen ''vágj vissza'', stb. javaslatokkal nem mész sokra, mert itt nem ezért fizetnek. Ha véletlenül te hozod zavarba a műsorvezetőt, azt majd kiollózzák. Úgyhogy maradj csak a homokzsák szerepénél, ha már vállaltad. :P
-
Yaye
őstag
Álljon meg a menet! Egy szerződés az kérem szerződés, ott minden szónak, minden betűnek jelentősége van! Ha egyszer Klepto ködbért írt alá, akkor az ködbér és kész! Ne keverjünk itten bele kérem mindenféle kötbért meg ilyeneket mert a ködbér az tök más. Kleptónak minden hónapban kell fizetnie balázsnak egymillió forintot ha a só nézettsége nem éri el a nyolcmilliós nézőszámot.
Egyébként nekem egy hónapja egy durranás és diszkrét füstfelhő kíséretében a tévém az örök vadászmezőkre távozott, és a fenébe is, cseppet sem hiányzik. -
Nowhereman
őstag
Kleptó! Talán miközben beszélsz, képzeld azt, hogy valami fideszes főmufti vagy. Talán a végére Balázs még isteniteniteni is fog téged!
-
PaladiN
aktív tag
válasz
master bud
üzenetére
:DDD :C ;]
-
master bud
tag
Ha behúzós kérdéseket tesznek fel, beszélj egyre lassabban (20 szó/perc), színlelj irtózatos szellemi erőfeszítést közben, a végére helyezz el egy drámai fade outot a hangerőben, csattanónak pedig egy ártatlan gyermeki mosoly a kamerába.
Ezzel tuti, hogy kimereszted Balázskát. :D
mb -
beeboy
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
vannak kiskorúak is... :DD
-
Yutani
nagyúr
Off
Egy jó balázzsó volt, az is az, amelyikben Matisz papa, Fekete Péló, Benedek bátsi volt. Le is van töltve yóól.
Nem tudjátok mi van a Szalacsi Sándorral? Állítólag mehhalt, szétitta magát...
On -
Ye_Nő
tag
//OFF
Mivel a topicban a ködbér/kötbér kifejezés előfordulási aránya 3:2 (volt eddig), kötelességemnek érzem én is leírni helyesen: kötbér. :DDD
//FFO
Nem mennnék tv-be, showban szerepelni semmi esetre sem, nézőként is csak egyszer voltam (akkor sem azért, mert fizettek), meg egyszer véletlenül. :) Ha aláírtad a szerződést, akkor már eléggé tökmindegy, hogy mi itten miket ''tanácsolunk'' neked. :( -
marcee
addikt
Istenem, de örülök! Igaz nem ngyon nézek TV-t, ha véletlenül mégis, akkor általában körbezongorázom a csatornákat, majd - mivel néhány nagyon fontos csatorna nálunk hiányzik - 5 perc múlva újrakezdem, a harmadik ilyen kör után kikapcsolom a francba az egészet. Mindezt csak azért írtam, mert állati idegesítő, amikor a német tv-ken, egymás melletti csatornán ugyan az a szenny megy: utállak show, bíróság-paródia...
De ami a legszomorúbb, mikor rájössz, hogy hozzánk is ez jön!
Nagyon örülök, hogy ez ilyen gyorsan befuccsolt.
Tán nem külföldről kellene hozni minden szart.
Bár az is igaz, hogy ismerek egy srácot, akki poénokat ír egy tv-s show műsorba, ő azt mesélte, hogy behívták a stábtagokat megbeszre a főnököhöz, aki annyit közölt, hogy ''jövő hétre, műsort, vicceset!'' Nem csodálkozom, ha nem mindig sikerül. -
Den
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
:C
-
beeboy
addikt
csak aztán nehogy az legyen, hogy a múltadból előkapartak egy ''kellemetlen'' ismerőst, az email dolog meg csak kamu.
És azzal akarnak balhéztatni -
PaladiN
aktív tag
Nemrég (múlt hét szerdán) volt alkalmam személyesen beszélgetni Majkával. Úgy vettem észre rajta amikor arról kérdeztem hogy hogy éli meg a zsongást maga körül akkor mosolyra fakadt arccal, boldogan mondta hogy jól esik neki. Exibicionista. Ellenben amikor megkérdeztem tőle hogy mien érzés hogy kihasználják a tvsek akkor elmélyültek az arcán a ráncok egy pillanatig és ... (nem mondom meg mit válaszolt) Bennem az a benyomás alakult ki hogy aki szereti maga körül a felhajtást az csinálja, mert a tv-vel el lehet érni. Viszont! Érdemes tudatosítan előre végiggondolni hogy mire számíthat az illető, és ebben azt kell érteni hogy ne számítson túl sokra mert elszáll. Addig kell ütni a vasat amíg meleg! Ez egy nagyon fontos KÖVETELMÉNY! És az is fontos hogy fel kell tudni dolgozni a sikert.
:C Gratula az eddig elértekhez! :C
Nagyon sok sikert kívánok neked a tv-s karrieredhez Klepto! -
Husky
aktív tag
Ide többnyire olyanok írnak, akik nem néznek TV-t... Nos, én sem. De akkor is egy szobában van a géppel, így ha tetszik, ha nem... Ha belegondolok, abból a 3-4 Balázsbul amit láttam, egyikből sem a vendégek profitáltak... Mindenesetre ha a legrosszabbra készülsz, akkor max. pozitívan csalódhatsz. :)
( Én így látatlanban (ők kerestek téged, hastánc, stb) egy, külföldön freak-show néven ismert műfajra asszociáltam. Ne legyen igazam... :) )
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest