- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markzion1983
csendes újonc
válasz
Aprósólyom #83815 üzenetére
Köszi az részletekbe menő választ. Egy olyan kérésem lenne még, hogy Te milyen konfigot ajánlanál ami egy 3070 video kártyát megfelelően meghajtana. Intel konfig. Alaplap, proci, memoria. Köszi
-
Markzion1983
csendes újonc
válasz
Aprósólyom #83810 üzenetére
Az a konfigurációm most is mint amikor a 1080 Ti elszált csak video kártyát és tápot cseréltem. A többi alkatrész maradt, sajnos már nem mai darabok (2015). Alaplap: Gigabyte 1150 GA-Z97X, Procceszor: Intel I7 4790 , Memoria: Kingston DDR3 1600 16 Gb Hyper x. A gépház ami a legrégebbi 2010 ben vettem de nagyon jó a szellőzése. Gondoltam rá hogy esetleg valamelyik régebbi alkatrész az oka. Nekem van olyan retro pcm ami 2002 óta megy, semmilyen hardver hiba nem volt vele. Ezzel a mostani konfiggal nincs szerencsém.
Köszi -
Markzion1983
csendes újonc
válasz
Aprósólyom #83807 üzenetére
A gép már terhelés alatt volt a Diablo3 menüben. Nincs inverter a lakásban.
Valahogy sejtettem hogy ez nem szokványos hiba volt. Csak bő 1évvel ezelőtt ugyan így halt meg ( a tápegység totál lehúzta a gépet amíg a video kártya benn volt az alaplapban akkora zárlat lett rajta) 1080 Ti videókártyám azzal a különbséggel. Hogy az már többet nem adott képet.
Köszi
-
Markzion1983
csendes újonc
Sziasztok !
Köszi a válaszokat. Probálok válszolni minden le nem írt dologra. A Tápegység egyidős a videókártyával ( 5 hónap) Fractal Design Ion gold 760 W. Tutira nem volt áramszünet mert a fiam számítógépe meg sem rezzent a szomszéd szobában. A lekapcsolás után próbáltam egyből bekapcsolni a gépet és nem sikerült csak miután az összes kábellt kihúztam és vissza. A HDMI csatlakozónak nincs hibája mert külön külön mindkét kijelzőre ad képet, csak azzal nem lehet 240 Hz frissítésre beállítani, amikor a másod monitor ezzel be volt dugva (HDMI), olyan volt mintha mind a három Display portot letiltotta volna. Nem volt se jel se kép. Hol ott a lekapcsolás előtt így működött.
Most jelenleg a 2db Display port van használva, sokat nem tudtam tesztelgetni de egyenlőre működik. -
Markzion1983
csendes újonc
Sziasztok!
Nekem kérdésem a következő lenne. Van egy MSI RTX 3070 video kártyám. Tegnap 10 perc üzem után kikapcsolt a gép mintha áramszünet lett volna, utána nem lehetet visszakapcsolni. Kábeleket kihuztam megnéztem a gépházban nem történt e valami elváltozás, semmi. Kábelek vissza a gép elindult. Viszont a fő monitorra nem érkezett meg a jel-kép. A másodlagos monitorra igen. Fő monitor 32" Odyssey G7 ivelt display kábel csatlakoztatva,a másodlagos egy 32" 4k samsung monitor hdmi kábellel csatlakoztatva. A jelenség a következő addig a főmonitor nem kapott jelet amíg a videókártyába be volt volt dugva a hdmi, amint kihúztam onnantól volt jel. Miután a másodlagos monitort is becsatlakoztattam display kábellel onnantól mindkettő monitoron volt jel és kép. Videó kártya driver Nvidia 12.08 -i. A kérdésem a következő, most valami tönkrement a videókártyában (még garanciális). Vagy valami egyéb probléma okozta ezt az összeférhetetlenséget. Esetleg hamarossan számíthatok arra, hogy még egy videókártya kimenet meg adja magát. Ha valamelyikőtök találkozott ilyen jelenséggel kérem írja meg mi lehet a baj.
Köszönöm
-
Markzion1983
csendes újonc
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, van egy Gigabyte Gtx 1080 Ti videókártyám ami egyik pillanatról a másikra nem adott képet ( a monitor kap jelet csak a kép vagy szürke vagy fekete). Átraktam egy másik gépbe amíg nem volt az Nvidia driver feletelepítve volt rendesen kép a windowsba amint feltelepítettem onnantól nem (csak biosba és betöltő képernyőig). Próbáltam régebbi driverrel is a helyzet ugyan ez volt.
Valakinek van valamilyen ötlete, hogy mi történhetett, vagy esetleg találkozott már ilyen hibával?Köszi.
Márk
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest