- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duduati
aktív tag
Értem.
Feltettem oda is a kérdésem, de gyanús lesz hogy gari.
Köszönöm szépen a segítséget!Üdv
-
duduati
aktív tag
Van egy Asus R7 260x -es kártyám, ami a következőt produkálja:
Elindítok egy tesztet, pl furmark, és kb 10 mp, majd gép újraindul. Tettem fel régebbi drivert is, de szinte ugyan ez a tünet, annyi hogy néha kell 20 mp is neki a halálhoz. LEgújabb -at is próbáztam, de dettó. Az ilyen kifagyásos ujraindulás utána a POST képernyőnél foltos is a kép, de egyébként utána minden rendben, leszámítva az újraindulást.
2 gépben is próbáztam, de ezek a tünetek maradtak. Tápegység egy 600w-os Corsair, ami már vitt nagyobb áramfelvételű vga-kat is, szóval az nem lehet baj. Most egy HD5830-at visz amúgy.
Tuning nem volt, de olvastam, hogy szokott baj lenni az órajellel, ezért ahogy tudtam visszavettem azokat is, kb 15%-ot. Ekkor kb 2 percet bírt, majd nyekk.Érdeklődnék, hogy van e valakinek bármi ötlete még, vagy irány vissza gari?
Előre is köszönöm!
-
duduati
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25732 üzenetére
Eddig is az volt, mármint 512-es gondolom ez csak jobb lehet.
Köszi a segítséget!
Üdv
-
duduati
aktív tag
Rosszul írtam az előbb.
6770 512MB és 6770 1GB között mekkora lehet a különbség?
Garisat szeretnék használtban, és az 512-es olcsóbb is, és találtam olyat amire még bőven van gari.
(elhalt 4850-et fog váltani, gondolom 512-es létére is nagy különbség van)Előre is köszi!
-
-
duduati
aktív tag
Olyan problémám van , hogy ezt dobja ki a gép: [link]
Ramot próbáltam többet, win telepítés megvolt, és amit még tudni kell, hogy már bios oldalon is csíkoz a kép.
Ez VGA problem? Valahol olvastam hogy még driver baj is lehet, de akkor meg szerintem nem kéne hogy már biosnál is baj legyen.Előre is köszi a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest