- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz
bobalazs #90645 üzenetére
Na most megmondom oszinten hogy fogalmam sincs mirol beszeltek!(a drivert meg ertettem!
) Amugy mar ez a 3. driver legalabb, most pl a legujabb Nv driver van fent.
En elegge noob vagyok ebben a PC-hobbiban, de azert szeretem ha jol mukodnek a dolgok.
Picit erthetobben lecci hogy mit is tegyek.koszonom szepen!
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Az lehetseges hogy a PNY XLR8 RTX 3070 kartyamon BIOS frissites szukseges ahhoz hogy tudja a Rebart? Az alaplap BIOS-ba bevan kapcsolva, viszont a GPU-z azt mutatja hogy nincs. Minden mast kipipal.
Koszi!
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Sikeresen undervoltoltam a 3070-esemet. Szepen is megy tetszik. Viszont az MSI afterburnerbe hiaba pipalom ki az "Start whit Windows" és a "Start minimized" fulecskeket megis minden alkalommal elkell kulon inditsam a programot ha az undervoltos profilt szeretnem hasznalni.
Valami otlet?Koszi!
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Asus VGA-nal ez a ProArt megjeloles(design) mit jelent pontosan?
Koszi! -
marinea2
addikt
Sziasztok!
Nem akarom nagyon elSpoilerezni magamnak, de egy adott jatekra lennek kivancsi hogy futna a gepemen ezert nem szeretnek tobb YT videot nezni rola. Az Alan Wake 2-rol lenne szo. A gepem pedig: RTX3070 , i5 11400, 32Gb ddr4 3000mhz a monitorom pedig FHD 144hz.
Tudna futni rajta ertelmesen vagy inkabb ps-re vegyem meg? -
marinea2
addikt
Na ma volt az elso eles bevetes a 3070 megpasztazasa ota. 3 ora GOW full maxra allitva utan GPU- 66, HS- 77 fokos. Nem is hangos. Ha ennel rosszabb nem lesz, akkor megmarad a kartya. Max meg az alulfeszelest megprobalom mert az meg nem jott ossze. Koszi mindnekinek a segitseget.
-
marinea2
addikt
válasz
xtremist #86465 üzenetére
hofok meg a zaj azert valamennyire osszefuggesben van egymassal, vagy rosszul tudom?
Koszi a listakat! Ezek az Asus TUF-ok igen jo valasztasnak tunnek.
Grave_444: Hat most raneztem a 4070 tuf arara. Nem is agyalok tovabb!
Talala: Igy hirtelen otletkent egy Dp -> HDMI atalakito jutna eszembe
-
marinea2
addikt
Amugy tudnatok ajanlani ehhez az enymehez hasonlo ereju kartyat (PNY 3ventis rtx3070 8gb) ami hofokokban jobb sokkal?
-
marinea2
addikt
-
marinea2
addikt
Csak szeretnem jelezni hogy a multkori RTX3070-esem egy ujrapasztazas utan a 80/100 celziusrol lement 63/74-re
-
marinea2
addikt
válasz
Grave_444 #86365 üzenetére
Nyar elott kapott egy ujrapasztazast meg padelest. Akkor csak furmarkal teszteltem, sokat segitett rajta latszolag mert ugyan ezeket az ertekeket levitte -15-20 fokkal. Addig csak netezesre meg letolesra volt hasznalva a gep + belekerult a sok BQ venti is. Most hogy megjelent a GoW magyar szinkron amit vartam, mondom neki allok. Aztan a 2 perc utan igy zugtak a ventik. Az fura hogy 3 ventis PNY kartya de a HW csak 2 ventit mutat(lehet nem megy az egyik
)Na este majd megnezem.
-
marinea2
addikt
Ez itt normal ertek szerintetek egy RTX3070-tol 5perc GoW utan? A hazba van 6 Bq venti egyebkent. Elegge hangos ez igy nekem fejhallgaton keresztul is. A kari nyar elott lett ujrapasztazva es padelve.
-
marinea2
addikt
Van egy PNY RTX3070 karim. RGB-s (sajnos). Melyik programmal tudom lekapcsolni/szabalyozni a vilagitasat?
Koszi elore is -
marinea2
addikt
Sziasztok!
Egy 3 ventis PNY RTX3070 8gb-nak [link] kb mennyi az "idealis" hofoka? Terheles alatt mennyire mehet fel?
-
marinea2
addikt
válasz
spleenszuru #84876 üzenetére
Hat egy jopar milit nekem is log es a szememet kezdte el bantani. Azert is kezdtem el foglalkozni vele. De akkor megnyugodtam hogy nem egyedi esetrol van szo
-
marinea2
addikt
válasz
spleenszuru #84871 üzenetére
En meg full lowbudget alapon mozgok es ezzel a "problemaval" nem is szamoltam. Szoktak ebbol hibak adodni vagy inkabb csak esztetikai dolog?
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni valami progit amivel a 9800Gt-m kicsit meghúzhatnám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest