- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
válasz
hundai #67662 üzenetére
Köszi a tippeket. Nem értek a javításhoz, nem akarom elrontani teljesen...
Van egy gtx 970-em, ezért eladni szeretném, csak arra lennék kíváncsi, hogy a leírtak normálisak-e vagy hibás a kártya. Ennek tudatában hirdetném, nem akarnék senki sem átverni. Egy videókártyák javításával foglalkozó srác azt mondta, hogy ennek semmi baja, csak energiatakarékosság miatt van így. Ha nem megy 70 fok fölé a gpu, akkor nem kell félni...
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, eladtam, de a vevő bénázása miatt vissza került hozzám a Sapphire R9 380 Dual-X 2G kártya.
Egy hetet volt csak nálam, ezért nem tudom, hogy az normális-e, ha bekapcsoláskor felpörög egy picit mind a két venti, majd leáll. A win elindulása után az egyik szépen pörög, szerintem úgy ahogy kell. A másik meg sem mozdul játék, BF1, GTA5 alatt sem, pedig a gpu 68-70 fokos lett. A furmark is lement, ott 77 fokos volt max és akkor sem indult el a másik venti.Speedfan-ban 86%-ra vettem a GPU fan értékét és csak ekkor indult el a másik venti is és az RPM is ekkor volt valós. 86% alatt az RPM csak 180, lehet, hogy az érzékelő az első ventin van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest