- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HajduLa
újonc
decemberben vettem a tv-t eddig tökéletesen működött együtt minden, másik gépben amd proci meg 7790 es kártyával amivel kipróbáltam úgyan úgy csinálta, nem rég megtört a hangfal kábele, akkor csinált érdekességeket, az egér háromszöge deformált volt, de a hangfalat kiiktattam.
tv csak 1920*1080ra van állitva míg a monitor 1680*1050 a max -
HajduLa
újonc
Helló!
Nem tudom mi lehet próbléma hátha tud valaki segíteni!
Egy ideje elkezdett böngészés közben ugrálni a kép, ilyen bevillanások, aztán volt olyan hogy függőleges csikos lett a monitor, vagy épp fehér, de aztán visszajött a kép, és lent a tálcán az ati drivert irta,hogy összeomlott, volt olyan hogy becsikozódás után kék windows képernyő szomirú fejjel és ment a % hogy újra fog indulni,
intel gép hd5770es videókártyával hdmibe 58 colos 4k tv bedugva, dvibe samsung monitor.Másik gépet is rádugtam úgyanigy a kijelzőkre, abban nvidia kártya volt, és ide oda állítgattam, hogy meliyk legyen az elsődleges képernyő és mindig a másik kezdett ugrálgatni!
Mi a tököm lehet? szervízes nem tudta megállípítani, azt mondta fekete mágia, lehet valami windows frissités kurta szét a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest