- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldboy90hun
kezdő
Gyors segitsegre lenne szuksegem.Rendeltem egy termaltake view 27 hazat.Van benne vertikalis videokartya alvany de vezetek nem kaptam hozza.Tud valaki linket kuldeni ahol tudok rendelni.lehetoleg ahol van is raktaron.Koszonom
-
Goldboy90hun
kezdő
Vga vasarlas elott allok.Gigabyte gtx 960 vagy 1050 gtx ?
-
Goldboy90hun
kezdő
válasz
Goldboy90hun #64850 üzenetére
Pendriver a vga kivetelevel az integralt vga tudtam elkesziteni
-
Goldboy90hun
kezdő
Udv mindenkinek!Segitseget kernek.Tudom van tema topic de nincs mozgas.
Kovetkezo a tortenet.Vga bios frissites,kifagyot a gep(win).Ujra inditas nincs kep es nem allt fel a rendszer(nincs az egy csipanas)
Hiaba csinalok bootos pendrivert a flash programnak odajig nem jutt el a gep.
Ati r7 360 Nitro -
Goldboy90hun
kezdő
válasz
OutSider17 #64825 üzenetére
Koszonom a segitseget!De tv hdmi csatlakozo ment tonkre.Persze utolsonak jutott eszembe at dugni hdmi3bol 2be 😀
-
Goldboy90hun
kezdő
válasz
Goldboy90hun #64823 üzenetére
Helyesbitennek inkabb olyan mintha a piros szint nem tudna kezelni.A pixel kockac vilognak de csak a piros szinnel.
-
Goldboy90hun
kezdő
Udv mindenkinek!
Kovetkezo a problema.Adott egy sapphre r7 360 nitro vga.A hiba az hogy egyik naprol a masikra tortent.Eddig ment problema nelkul full hd felbontasban.De most megjelentek valami apro elmosodasok es egyelore csak a piros szinnel lathato.Ha vissza veszem a felbontast akkor eltunik a jelenseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest