- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fucsi666
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Így már jó lett
-
Fucsi666
csendes tag
-
Fucsi666
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni az alábbi ügyben:
Van egy asztali gépem amihez a monitor eddig VGA csatlakozón keresztül volt kötve az integrált videokártyához. (mivel a monitoron csak VGA csatlakozó van) Ilyen állapotban simán vitte az 1920x1080-as felbontást.
Azonban most beraktam egy sapphire radeon 6790 HD videókártyát amin nincs VGA csatlakozó csak DVI meg HDMI. Vettem egy DVI-VGA átalakítót és azzal kötöttem rá a monitort. De így viszont nem engedi feljebb vinni a felbontást mint 1600x900. A legfrissebb videókártya szoftver van fenn. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest