- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoogeyM@n
tag
válasz
Smiley #48872 üzenetére
Hát akkor annyit nem ér az egész már 10k körül lehetne kapni.
Amúgy az volt a baja hogy egy venti elszállt én meg a zárt házban nem láttam bele így nyáron a nagy melegben halt meg párszor akkor néztem csak utána mi a baja.
Eleve ez az egyik leggagyibb gtx460 a hűtéses tesztek alapján ez melegszik a legjobban kis kis pár centis nyomi ventik vannak rajta.+Meg most ahogy előszedtem a sufniból és átvizsgáltam látszik rajta az a gyantás folyásos izé és még meg is barnult több helyen szegény
.
Mi ez a gyantás cucc? (vmi megoldvad gondolom) -
BoogeyM@n
tag
válasz
Hegasus #48855 üzenetére
Gagyi lesz a gta5 most még konzolportosabb szóval ettől a gamétől nem kell félni.
Emlékszem GTA4-nél is volt ijedelem még én is réparáztam hogy hú mi lesz majd elindul-e egyáltalán aztán nesze külön mod-ok kellenek hogy elviselhető grafikát lehessen kihúzni belőle mert az alap az nagyon gagyi.
Persze valszeg megint egy két patch után fognak óhajtani javítani az fps-eken. -
BoogeyM@n
tag
válasz
Leone966 #48814 üzenetére
Áh nem a mérnökök buzdítanak hanem a marketingesek, hogy biztosan lecseréljed pár év múlva mert tönkre megy xD
Szerintem akkor kéne húzni ha van rá egy jó hűtés mint a processzoroknál.
Amióta ilyen nagy fun az msiaftersucker azóta megszaporodtak a hibás vga-k a hardveraprón is
és van aki még el is akarja adni ezért már csak úgy veszek kártyát ha legalább egy félórát teszteljük a szemem előtt. -
BoogeyM@n
tag
válasz
Leone966 #48802 üzenetére
Minek teszed tönkre azt a kártyát pár+ fps-ért
Jah meg ha tönkre ment elpasszolod hardverprón.+Alap ha alap hűtés van rajta ne húzgáljad már a Mhz-eket processzorokat se szokták az alap hűtéssel feljebb húzni, ritka hogy jó hűtést kapsz egy karihoz általában a gyártók már amúgy is kifacsarják a kártyák lelkét és a hőmérséklet a maxon van+
egy nyári meleg a húzott karinak aztán kampeca és ügyes voltál kinyírtad a karidat mert tetszüzemben standard hömsön 22-25fokon kitesztelik a maxot aztán másra nem gondolnak persze általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest