Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r4zer0919

    tag

    válasz Viktor77 #86901 üzenetére

    Ezt én is írhatom, hogy megköszönöm, továbbá "elmés" a beszélgetés.
    A téma az ami volt is, hogy van-e különbség egy erősen túlárazott hardver gyártó/márka és egy kevésbé ismert, ám de jóval olcsóbb hardver gyártó/márka között.
    Soha nem egy 2080-as és egy 3090-es kártyát hasonlítottam össze, hanem mint 2 különböző kategóriájú/gyártójú kártyát. 1 kommersz alap kártyát (Gigabyte Windforce), és egy csúcskategóriának eladott/mondott (MSI Suprim) kártyát.
    És elmondtam, hogy a személyes tapasztalataim alapján, ami nem az első, és nem is a második ismét kiderült, hogy a hype-on kívül semmi nem indokolja az erős túlárazást.
    Ezt állítottam, és most is ezt állítom, a SAJÁT tapasztalataim alapján, bárcsak állíthatnám az ellenkezőjét, én lennék a legboldogabb.
    És nem az első, nem a második nem a harmadik, sajnos a sokadik tapasztalat alapján.
    Tehát a kérdés adott, továbbra is várjuk, hogy mutass egy olyan kimutatást amivel cáfolod az én állításomat, ami a SAJÁT tapasztalataimon alapul.
    Megkérdőjelezed az én véleményemet, állításomat, tapasztalataimat...
    Nyilván akkor neked erről van saját, teljesen más személyes tapasztalatod, vagy van rá valami egyértelmű bizonyítékod, hogy igen a Suprim vagy akármilyen túlhypeolt márka/kivitel megéri az erősen felárazást, ergo ezért tetted fel a kérdésed / állításod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák