- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nindzsavagyo
tag
Üdvözletem
Jelenlegi fellásban egy MSI GTX750TI OC 2G Gaming Twin Frozr kártyát használok amit egy Pentium G3420 al hajtok..egy Gigabite GA H81-MS1-es lapban.8G HyperX Black 1600 ramok mellet.
Arra lennék nagyon kíváncsi hogy milyen cpu szükséges ahoz hogy kihajtsam ezt a vga-t?Úgy sejtem hogy a G3420 kevés neki.
Gondolom egy nagyobb I3 vagy i5 alá normálisabb lap is szükséges lenne..de most inkább a cpu foglalkoztatna.
Előre is Köszönöm. -
nindzsavagyo
tag
Üdvözletem
Egy sapphire 6950 2G 256bit Mennyire fussa mostanában?Mire elég?Játszani szeretnék vele,beérem az 1440x900 as felbontással is.Egy R7 250-et cserélnék le rá,ennél mindenképp erősebb..
Köszönöm -
nindzsavagyo
tag
válasz
DanielLong #37899 üzenetére
Jó lenne a 1150 ha ezen továbblépek csakis abban gondolkodom de most nincs akkora keretem hogy ezekre beruházzak,majd félév 1év múlva esetleg.Most egy erősebb vga-t akarok mindenképp amit átvihetek egy Játékra is életképes haswell confogba is
-
nindzsavagyo
tag
Egy gyors kérdés,játékra melyik Processor az alkalmasabb két választásom van erre a célra:
Amd a8 6600k
Intel I7 920Egy ati R 7 250 vga lessz a cpu mellet.
-
nindzsavagyo
tag
Üdv.
Van egy Sapphire R7 250 1GB DDR5 sajnos egy régi alaplapban kapott helyet egy asus p5k-ban ami ugye pci 2.0 támogat csak,továbbá vinnie kellene 16x ben a vga-t.
Első kérdésem hogy miért csak 8X ben viszi a vga-t,jó foglalatba tettem azzal gond nincs.
Második kérdésem hogy miért csak 1150Mhz megy a vga memória órajele,esetleg ez a pci 2.0 miatt van?
Mindenképp beszerzek egy pci 3.0 lapot de addig érdekelne ez a dolog.
mert ugye a vga adatai:
GPU turbo órajel: 1050 MHz
Memória órajel: 4600 MHz
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest