Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• enrk

csendes tag

válasz BomiBoogie #29578 üzenetére

Crysis 3 és Battlefield 3 van a gépen csinálja single és multiplayer modban is, de gondolom ez mindegy.

• enrk

csendes tag

Sziasztok

Van egy olyan problémám, hogy játék alatt, kifagy a VGA, de csak a kép, maga a gép működik, mivel közben TS-en beszélünk és az zavartalanul megy tovább csak ugyebár a kép megy el. Viszont volt tesztelve különböző programokkal (OCCT, FurMark) azok alatt gond nélkül ment.

Fagyásnál ezt a képet produkálja:

(a képen nem látszik túl jól, de kis kockák vannak).

Hőmérséklet pl Crysis 3 közben ~68 fok.

- Driverek a legfrissebbek (vga és egyéb is) vannak fent mindenből, azzal nem lehet gond szerintem, próbáltam egyel régebbi drivert (vga) is azzal sem volt jó.
    - TS-en kikapcsoltam a plugint amit előzőleg javasoltak nekem, de nélküle is ugyan úgy kifagy, plugin kikapcsolása után is és ts nélkül is.
    - Próbáltam, hogy letiltom az egyik monitort (megjelenítés csak az 1. monitoron beállítással), nem működött.

Hibanaplóban ezek szerepelnek visszakapcsolás után:
    - Eventlog: Az átvitel bizonyos naplózási eseményeket kihagyott. 0
    - Eventlog: Az előző rendszerleállítás (‎2013.‎05.‎03. - 16:28:04) váratlan volt.
    - Kernel Power: A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.

Egyik monitor dvi csatlakozón keresztúl csatlakozik másik pedig HDMI, nem tudom ez számíthat-e valamit.

Config:
    - Processzor: Intel i7 2600K
    - Memória: 16 Gb DDR3
    - Alaplap: Gigabyte GA-Z77X-UD4H
    - Videókátya: Gigabyte HD 7950
    - Tápegység: Gigabyte Superb E720

Minden megoldási lehetőséget, észrevételt szívesen fogadok.

Új hozzászólás Aktív témák