- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi5i
aktív tag
válasz
gabo9201 #2463 üzenetére
Támogatom, csak iránymutatásra.
Szőrszálhasogatásra már nem oké, ahhoz már teszteket kell bújni.
Sokat dilemmáztam én is e két kártya között (6950 vs. 560 Ti), de ami biztos és amiért mindig fel fog merülni ez a kérdés: valamiben az egyik kártya gyengébb, viszont ugyanaz másban erősebb a másiknál. Ezért szimpátia és/vagy konkrét játékokban nyújtott teljesítmény alapján kell letenni a voksot.
Plusz, nekem vesszőparipám volt, hogy 2GB-os legyen
-
Mi5i
aktív tag
válasz
hyperspace #2251 üzenetére
Milyen kártya volt előtte a szerkezetben?
-
Mi5i
aktív tag
-
Mi5i
aktív tag
válasz
lsebestyen #1894 üzenetére
-
Mi5i
aktív tag
válasz
fonseca #1886 üzenetére
Így sem nagyon jött mástól tipp
Azt kell mondjam, nem sűrűn, érdekes jelenség. Nekem még S3-mas időkben (talán savage 4, vagy viper 2-m volt) mikor tiszta szűz windows install után nem volt mindegy milyen sorrendben telepítek! (alaplap driver, directx, vga driver, meg bla bla) - az ilyen jellegű talán kizárható, de akkor is furcsa volt már nekem. Amint jó sorrendben sikerült, minden szépen működött..
Másik, valami érintkezési dolog. Lehet finoman meg kell pucolni a slot érintkezőjét a kártyának. Mivel mondtad, hogy tök más konfigban/op-rendszerben ugyanazt csinálja. Esetleg az oprendszer teljesen ugyanaz van mindkét gépre felhúzva? Közös pontokat lehet vizsgálgatni..
Harmadik ami eszembe jut, nem tudom létezik-e ilyen, de mint a memtest, csak vga-ra? Meg gpu-hoz, mondjuk valami benchmarkokat nézni, hogy produkálja-e ugyanazt mindig - amikor jó és amikor nem. -
Mi5i
aktív tag
No mindenki, megjött a **** meleg nyár, ellenőrizzetek hőfokokat, venti működik-e a kártyán, ház szellőzik-e, bla bla
Egyszerre kicsit hasonló hibák pont most
-
Mi5i
aktív tag
válasz
S e t h #1849 üzenetére
6870 elvetve? Vagy feleslegesnek érzed a géped alá, mert akkor értem
De ez az intel-nv
sokat mazsoláztam én is a kártyámon, de valahogy nem botlottam ilyen kimondottan ökölszabályszerű megállapításba. Inteles gépem van, és 2. ati-t fogyasztom, semmi gondom nem volt. Környezetemben is rögtön 2 másik példa is van rá, ahol cseréltek is közben, azokkal sem.
Persze, szimpátia lényegében, nem győzködök senkit, én aztán nem trollkodom ati mellett, mert nagyon gondolkodtam egy GTX560 Ti-n is, de végül egy jó ajánlatot nem hagytam kiKollégánál igen jó árak tudnak lenni, mindkét gyártótól természetesen..
-
Mi5i
aktív tag
Kolléga árul ilyesmit, ha netán játszik, ezzel biztos hűsebb lenne
-
-
Mi5i
aktív tag
Ha marad ez a géped, akkor sokkal erősebbet (ha csak nem akarsz mostanság fejleszteni) nem is érné meg belepakolni.
Ajánlottam már, most is megteszem, egész jó irányadó, valamint még ez az oldal is. -
Mi5i
aktív tag
válasz
Angel1981 #1753 üzenetére
Kiporolás, újrapasztázás, fesz visszább szedése, valamint amit már említettek, ezek ugrottak be.
Lehet igen, hogy benne van a pakliban, hogy megjött odakint a jobb idő, így bent is
Ilyen képi furcsaságokat inkább videó memória szokott produkálni, de próbálkozni kell mindkét irányból, hátha. -
Mi5i
aktív tag
Kolléga már írt
Én is mostanság dilemmáztam sokat, hogy mi legyen, és a GTX560 Ti nagyon szimpatikus volt. 480-al szemben annyi előnye van, hogy fogyasztásban jobb, viszont picit valóban lassabb lehet.
Egy hasznos kis oldal, hogy merre hány méter a wattok közöttPersze ez is csak irányadó lehet, nekem sem fedte teljesen a valóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest