- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
h4mi1
tag
mukodik!! feltettem a 3. kiadott bios frissitest a laphoz es azzal egybol felismerte a kartyat , viszont azota jo sok frissites jott a bioshoz ilyenkor nem tudom mit csinaljak
-
h4mi1
tag
válasz
bobalazs #90128 üzenetére
ma jott uj tap szoval azok a kabelek is ujjak,
az eszkoz kezelobe van ilyen h mutssa az elrejtett eszkozoket, viszont mar ott se latszik viszont a ventik mar mennek
mar az msi nek a progija se latja eddig latta h msi mother board van meg msi video kartya mar ott se jelenik meg
-
h4mi1
tag
válasz
kolopele #90103 üzenetére
megjott a tap ugyan ugy nem detektálja.. esetleg valaki vágja milehet uj gep mostmar minden uj osszeraktam mukodott masnap mar nem kapcsolt be a monitor mikor elinditottam a gepet , ha a videokartyara van dugva hdmi vagy dp , alaplaprol van kep, a gepen ha ranezek nem is latja a video kartyat viszont az elrejtett eszkozokbe meg ott van , kikapcsolva nincs, nvidia t nem engedi feltenni mert azt irja h nem talal video kartyat ,
probaltam : bios update , downgrade , reset, kivenni berakni ujra csatlakozokat megneztem ,masik hdmi kabel , dp kabel, maga a kartya vilagit rajta az msi ventik nem porgonek es hideg is az egesz
fx 7600x , msi 4060 ti 16gb , msi b650 mortal motherboard, msi a750gl psu
-
h4mi1
tag
Igen mert azt mondtak annak elegnek kellene lennie , de most rendeltem egyet remélem csak az a problema ha nem akkor meg kikell talalnom mit kell visszakuldeni
-
h4mi1
tag
válasz
kolopele #90099 üzenetére
ez egy EVGA 650BQ amugy most h igy gondolkozok rajta volt olyan az elozo setuppal h ha ujra inditottam a gépen akkor a monitor nem kapcsolt be , de nem gondoltam volna h a táp miatt inkabb a video kartyára gyanakodtam akkor is, a regi video kartyam meg van de az joval gyengébb mint a 4060 ti 16gb az egy 1060 8gb
-
h4mi1
tag
Sziasztok , pár napja vettem egy uj gépet msi b650 mortal amd fx7600x 4060 ti 16gb , 32gb ram, megjott minden bekötöttem ujra raktam a windowst utana mar keső volt aztan ementem aludni , ma màr nem kapcsolt be a képernyő , viszont a gép igen , aztan a monitorbol a display portot bedugtam az alaplapba ott elindult a képernyő is , probaltam kihuztam mindent visszadugtam , bios reset, semmi nem segitett , tápom és az ssdk a régi setupommbol van 650W 80+ bronz tápegysèg azt mondtak elégnek kell lennie ,ezért nem vettem most bár már 6 éves , szerintetek azzal van a baj vagy a video kártyával?
-
h4mi1
tag
zotac , most leszedtem az afterburnert beállítottam a fan-t most olyan 75-77 az még okés?
-
h4mi1
tag
hali most vettem új gépet és játék közbe a videokari 79-82 fokos 1060 6gb , viszont a fan nem pörög 100%on mennyi ami még belefér ? hőfok
-
h4mi1
tag
-
h4mi1
tag
Hali akarok venni egy gtx 1060 6gb vga-t viszont minden gyártónál más az órajel, az alap mindenhol kb ugyan annyi viszont a oc orajelnél már vannak különbségek, kérdés ez olyan o.c. hogy bekapcsolok valamit és máris azon az órajelen pörög , vagy kikell tapsztalni mit mennyire kell állítani hogy müködjön rendesen.
vga 1
vga2ezek közül melyik jobb választás? illetve kb 50 mhz mennyit számít?
-
h4mi1
tag
válasz
OutSider17 #65312 üzenetére
Nincs bekapcsolva :/
-
h4mi1
tag
Hello , az elmult par napban elkezdte azt a gep h jatek kozben csikosodik a kep elsotetedik parszor majd lefagy az egesz. Egy ujra inditas megoldotta ,de mar nem kapcsol be , bekapcsolom bejon a biosos kep talan meg a windows logo is es utana sotet lesz ujra inditom/ kikapcsolom utana jon a windows helyreallitos kep ott semmi baja. Probaltam ujra rakni , de ott is hasonlo problemakba utkoztem. Ez egy sapphire r9 270x. Windows 10. A kartya tiszta, jatek kozbe 55 fokos amugy 33. Probaltam a dvi csatit probaltam hdmi kabellel kihuztam mindent ujra osszeraktam. Ez videokartya problema? Már csak az alaplap garis sajnos. Es sajnos nem tudom letesztelni mas hardwerekkel. Ilyeneket csinalt parszor majd lefagyott az egyiknel es se kep se hang
https://youtu.be/RfOcGv9O9j8
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest