- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
Köszönöm Urak a gyors reakciót/segítséget
-
fudi2002
nagyúr
Sziasztok.
Számomra érdekes problémába futottam, hátha valaki már találkozott ilyennel.
Adott egy tuf 3070ti.
Első produkciója pár héttel ezelőtt, egy proci teszt közben függőlegesen becsíkozódott a kép, látszott az eredeti de halvány csíkos. Nem tudtam mire vélni, újraindítottam és meglepődve tapasztaltam hogy a bioszban is csíkos maradt. Áramtalanítottam a gépet, visszakapcsoltam minden kafa. Mondom displayport kábelem biztos megadta magát. Kapott egy másikat. Na most olyat művel, hogy játék közben eldobja a portot, fekete képernyő, no signal. A gép meg megy tovább. Napokban odáig jutottam, hogy reggel kapcsolom be a gépet, a monitor -no signal- be sem kapcsol, viszont a win elindul. Újabb áramtalanítás és megy rendesen. Kipróbáltam hdmi kábellel is, ugyanez. Valaki találkozott ilyennel?
Van itthon másik monitor, azt rádugtam hdmi-n, mikor a bootkor nincs kép akkor azon sincs. Szóval elindul a gép és a win, de sem hdmi-n sem pedig dp-n nem ad kijelet. Mikor a vga üzemben van, semmiféle kép anomália nincs.
- Kínomban leszedtem a táp pcie hosszabbítóit, direkben a táp tyúkbélről kapja a delejt, ez még tesztelés alatt.
- Vga driver frissítve, mindegyikkel csinálta.
Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest