- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadbody
tag
Ati vs Nvidia megjelenítéshez csak annyit hogy minap haver átjött épp Alan Wake-ztem és mikor meglátta annyit mondott hogy nálam sokkal szebb a kép min nála, pedig nekem hd6670 van, neki 550ti....
-
deadbody
tag
Kösz a felvilágosítást, 5670es topikot nem is vettem észre hogy van, de időközben már rám írt napoleon2323 kolléga, neki jelenleg ilyen vga-ja van így vele megtudom beszélni ami érdekelt kártyával kapcsolatban.
Ez a VTX3D amit linkeltem ahogy nézem nem jupiter magos, viszont külön tápcsatis ez is, de ahogy tesztben néztem jupiter magosal 2-3fps növekedés van csak játékok terén az pedig elhanyagolható.
-
deadbody
tag
Keresek olyan kollégát akinek van vagy volt VTX3D HD 5670 1GB GDDR5 X-Edition kártyája.
Akinek van tapasztalata ilyen kártyával az légyszíves dobjon már rám 1 pm-et, lenne 1-2 kérdésem a kártyával kapcsolatban.Előre is köszi!
-
deadbody
tag
Igazából egy VTX3D HD 6750 512MB DDR5 kártyát néztem ki, játékok közben általában fülest használok, ha alapból nincs gond a hűtő hangjával akkor nem sok gondom lesz vele, bár ha szerencsém van akkor kifogok egy halk hűtésest mint napoleon2323 fórumtárs.(bár gép hanggal nem nagyon van gondom, nemrég cseréltem le régi gépem, szegény már elég hangos volt, és simán tudtam aludni tőle.)
MSI-t kerestem de nem találtam sehol HD6750 512 DDR5-öst.
-
deadbody
tag
Üdv,
Érdeklődnék hogy VTX3D videókártyák mennyire megbízhatóak?
Elég jó árban kínál kártyákat, és megéri-e megvenni, vagy hamar tönkremennek?(bár 2év gari van)Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest