- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phain
tag
Sziasztok !
Egy gyors segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy Asus RTX 3060Ti- t, de a mostani configom egy i7-9700K egy z390es foglaltban. (most csak irodázásra használva).
Viszont ha már itt a 3060Ti akkor néha játszanánk barátokkal valami buta battle royal-t 1080P-be kizárólag. Mostani configgal erősen érzeni a bottle neck-et, szóval kicsit upgradelnem kellene.
A legminimálisabb befektetéssel szeretném kihajtani ezt a kártyát.
Kérdésem milyen procik jöhetnek szóba ? Egész életembe inteles voltam, de most bármit meghallgatok.
Előre is köszönöm annak aki veszi a fáradtságot és segít. -
phain
tag
Nem, mindig jelen van ha kihúzm az egyik monitort vagy tv akkor is, de ha nem akkor is.
Nincs bekapcsola -
phain
tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni abban a hibában, hogy 2 hónapja szereztem be egy teljesen új RTX 3060ti - t.
1 hónapra rá néha windowsba kockásodik a kép, de csak simán windosba (ritkán játszom, de ott még sosem fordult elő). Elsőnek azt hittem, hogy valamelyik kábel a rossz, de aztán feltünt, hogy akármilyen videót (film, sorozat stb..) nyitok meg gépről (tehát nem netes mint pl youtube) elmondhatatlanul akad a kép. Még sose láttam ilyen bugot és ezért is jöttem ide.
Ez az akadás az új videókari óta van.
2 monmitor fut a gepen DVI kábelen és egy TV hdmi 1.4 kábelen. Ha kihuzom a monitor valamelyikét vagy a TV t a fent említett jelenségek mindig előjönnek.
Ez videókari hiba lesz ?
Windows 10 reinstall is volt de az sem segített (többször is).
Próbáltam visszaállítani többfajta nvidira drivert, de ez sem segített.
Előre köszönöm annak aki érdemben tudna rá reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest