- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GamerDaPro
csendes tag
Lehet, windows reinstall lesz nálam, és utána megnézem mi lesz.
Azóta valakinek van valamilyen ötlete az én problémámmal kapcsolatban?
Amúgy csináltam egy rövid videót róla itt: http://www.youtube.com/watch?v=8G4CHFF2oMQ
-
GamerDaPro
csendes tag
Pontosan, de csak mostanában jött elő.
Ez előtt 2-3 nappal semmi baja nem volt.
-
GamerDaPro
csendes tag
Üdv, egyszer már voltam itt vga táp problémával, de azt már megoldottam.Most viszont más problémám van:
Már kb. 1 hónapja vígan játszok egy HD6950-es videokarival, és mostanában veszem észre, hogy néhány játékban (és benchmark programban) háromszögek és egyéb furcsa alakzatok, csíkok villognak a tárgyakon. Eleinte elviselhető volt, de mostmár egyre gyakoribb ez a jelenség, és teljesen élvezhetetlenné tesz bármely játékot. Eleinte directx11re gyanakodtam, mert 3Dmark vantage-be nem volt ez a probléma(dx10-et használ), de már ott is megjelent.
Néhány helyen olvastam, hogy ez túlmelegedés miatt is történhet, de nem hiszem, mivel végig 48-49°C között mozog a videókari hőmérséklete.
Kipróbáltam a legújabb video drivert, és azt is amit a videokártya mellé adtak, mind a kettővel ugyan az a helyzet.
Valaki, valami ötlet?
(Screenshotot/video-t is töltök fel ha szükséges.)
Ps.: Smart Doctorral feltekertem órajelet 950, és 5400 Mhz-ra, és eltünt ez a probléma, de nembírta sokáig vagy a táp, vagy a vidikari, mert lb. 1perc mulva újraindította a gépem.
-
GamerDaPro
csendes tag
Igen, mind a kettőt rákötöttem a vidikarira.
Lehet, hogy új táp kéne... de sajnálom mert még vadonat új.
Amúgy az is baj lehet, hogyha csak 11,8V a feszültség? Elvileg a kártyához 12V kéne, de nem tudom hogy ez mennyire számít.
-
GamerDaPro
csendes tag
Meg van mi az a piros lámpa... elvileg Insufficient power(azaz nem elég a táp), de nem értem mert azt olvastam hogy 550W-os tápnak elkéne birnia ezt a konfigurációt.
-
GamerDaPro
csendes tag
Üdv, lenne egy problémám:
Vettem egy új gépet, Összeraktam a nagy részét:
4GB Ram
P8 Z68-Vpro alaplap
Intel Core i7-2600k proci
és egy 550W-os HKC USP 5550 táp.Remekül működött is, majd késöbb vettem hozzá egy ASUS PCI-Ex16x ATI HD 6950 DirectCU II 2GB DDR5 videókártyát, amit be is szereltem, rákötöttem a tápot és elindítottam a gépet. Kigyulladt a videókártyán a piros led,ami fogalmam sincs hogy jót, vagy rosszat jelent-e, mivel nem találtam semmit sem róla az interneten, se kézikönyvben.Na de betöltött a 64bites windows7,és észre vettem, hogy mintha a videókártyának hűlt helye sem lett volna, Csak a beépített Intel Graphics virított az egyetlen videó vezérlőként.
Ezt mi okozhatja? gondoltam rá hogy a táp elég gyenge a kártyához, de akkor el sem indult volna.... Valószínűleg A processzor Grafikus magjával akadhatott össze, amit fogalmam sincs hogyan kéne letiltani. Valaki tudna segíteni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest