- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
powergoku
tag
Üdv.
Miért mutat ilyet a GPUZ??Afterburner sem mutat hőmérségletet, venti sebességet stb.és állítani sem lehet semmin. Amúgy a játékok mennek normálisan és a ventik is.
-
powergoku
tag
Igen ,most olvastam külföldi fórumon ,hogy ez másnál is előfordult ,de közben meg hibátlanul működött.Köszönöm.
-
powergoku
tag
Sziasztok!
Tegnap normálisan leállítottam a gépem ,ma bekapcsolva pirosan világít az alplapon a vga led.Videókártyán fehéren világít a led ,minden ugyanúgy megy csak képet nem ad.
Lehúzkodtam róla mindent a HDD ket is,raktam bele másik vga-t azzal is ugyanaz a hiba ,mindkét PCI experess fogalatban is ugyanaz a hibajelenség.Integrált vga-val megy normlisan.
Alaplap hiba lehet? -
powergoku
tag
Üdv.
Tudna nekem valaki ajánlani olyat, aki itt vga javítással foglalkozik?
-
powergoku
tag
Sziasztok!
Egy MSi GTX 680 Twin Frozr egyik ventije csak 100%-on pörög, csak bekapcsolásnál pörög fel és leáll,másik tökéletes.Mi lehet a gond?Esetleg honnan lehetne beszerezni ha a venti ment tönkre?
Előre is köszi a segítséget. -
powergoku
tag
Okés.Köszi.
-
powergoku
tag
Adott egy MSI R7970 Lightning BE 3GB Frissíteni szerettem volna a driverét és telepítés közben kék halál.Azóta nem tudom telepíteni hozzá 18.8.1 nél frissebb drivert ,vagy a legújabbat mert 40-60 % nál kék halálozik.Mi lehet a gond?Előre is köszi a segítséget.
-
powergoku
tag
Üdv.
Sapphire HD6570 vga Pcie x16 slotban nem működik sípol,de az alaplap másik pcie x4 -ben hibátlan.
Mi lehet a gond?Előre is köszi a segítséget.
-
powergoku
tag
Segitsèget kèrnèk garival kapcsolatban.Olyan MSI vga t szeretnèk vàsàrolni aminek nincs meg a gari papirja de az eladò szerint oktòberig van mèg rajta.Esetleg sorozatszàm alapjàn èrvènyesìthető a gari?
-
powergoku
tag
És érdemes lenne lecserélnem a fogyasztás miatt a Gigabyte 4870-em Gigabyte 5770-re?
-
powergoku
tag
Lenne egy kis gondom a HD 4870 512mb -el.Nemrég vettem és az újabb játékoknál újraindul a gépem.Ha be van kötve a dvd íróm akkor pár perc után is újraindul.LC power 420 w tápom van.Régebbi játékoknál nincs gondom high beállításon simán mennek.
Előre is köszi a segítséget. -
powergoku
tag
válasz
Anonymus23 #20545 üzenetére
Igen azért húztam feljebb a sebességét.Nem tudom mi lehet a hiba.A régi kártyáimnál ez nem volt gond.Én a tápra gondoltam,talán kevés neki.
-
powergoku
tag
Lenne egy kis gondom.Ma vettem használtan egy gigabyt HD4870-et.Gondoltam játékokkal letesztelem és megnézem mit bír.Eléggé melegedik magasabb grafikai beállításoknél ezért Speedfannal huztam a ventillátor sebességén.Először nem is volt gond ,de fél óra játék után kikapcsol a monitor és ezerrel forog a vga ventije.50%-on nincs gond de ha fejebb huzom kicsit a venti sebességét vége.LC power420-as tápom van.
Mi lehet a gond?Előre is köszi a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest