- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok!
A minap sajnos ez a hibàt produkàlta a vga-m
(Gigabyte R9 280X OC 3GB). Eleinte GTA 5 közben fagyott ki àltalàban fehér vagy szürke képernyővel, de később màr netezés közben is. Ha újra indìtom, akkor ez a képernyő fogad. Ezt követően màr fekete képernyő... Ha egy két òràt hagyom pihenni akkor hibàtlanul működik, majd utàna az előbb leìrtak kezdődnek elölről. Van erre valami megoldàs?
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.
Lehet, hogy nem ide illő a kérdés úgyhogy előre is bocsi ha rossz helyre írom.Az érdekelne, hogy mennyit fogyaszt Az MSI GTX 560-am 950/1100-on alapfeszültségen illetve ugyanezekkel az órajeleken 1.05V-on.
Referencia értékek:810/1002Mhz, 1V-os feszültség, 150W TDP.Tudom, hogy nem lehet így látatlanban megmondani a pontos fogyasztásnövekedést csak arra lennék kíváncsi hogy az alapfeszes tuning és egy pici feszültség emeléses tuning kb mennyit dob a fogyasztáson.Előre is köszönöm -
LobiDrg
aktív tag
válasz
Dark Archon #21254 üzenetére
Köszi.Tovább már nem szeretném húzni csak aggódtam, hogy ki van "centizve" a táp
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Egy GTX560 kb mennyit fogyaszthat alapfeszen (Kereken 1V) 950/1100-on (ref:810/1002) ? Ha jól tudom a refkártya TDP-je 150W.De ez így tuningolva nem tudom mennyit fogyaszthat is és kicsit félek, hogy megfekteti a tápot (CX 430). Plusz még a Proci 3.7Ghz-en 1.4V-os feszültség mellet megy ami egy Phenom II X4 945.
-
LobiDrg
aktív tag
válasz
csucsbicep #15208 üzenetére
Okés.Mindenesetre lehet, hogy megpróbálom újrapasztázni biztos ami biztos mert nem tudom mikor volt utoljára pasztázva.Lehet, hogy még a gyári van rajta.Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek
-
LobiDrg
aktív tag
válasz
csucsbicep #15205 üzenetére
Hát csak sokalltam egy kicsit.És játékok alatt maximum mennyire melegedhet fel amire még azt lehet mondani, hogy normális hőfok ennél a kártyánál ?
-
LobiDrg
aktív tag
válasz
csucsbicep #15202 üzenetére
Bf 3 Ultra beállítások alatt max 80 fok.Az még szerintem elmegy
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Most néztem hogy mennyire melegszik a vga-m és Msi kombustor alatt (Dx 10 ben) 1 perc alatt 92 fokra melegedett a gpu.Ez szerintetek normális ? Egy Sapphire 4870 1gb-ról van szó.(Nem ref hűtős).A Hűtő teljesen pormentes mert tegnap takarítottam.Pasztázni meg nem akarom mert nem merem szétszedni.Jobban mondva félek, hogy megsértem a nyákot a csavarhúzóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest