- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klemid
csendes tag
Sziasztok!
Ott kezdeném, hogy tönkre ment a 8600 gt nevezetű videó kártyám ami PCI-e x16 csatlakozású (a későbbiekben ez fontos lesz). Már ott tartok, hogy vettem egy GT 610 kártyát (PCI-e 2.0), be is tettem a gépbe, gond nélkül fut. Az operációs rendszert is újratelepítettem azóta. A probléma ott kezdődik amikor feltelepítem a drivert. A telepítés után az eszközkezelőben a videokártya mellett egy kis sárga felkiáltójel jelenik meg. Ha rámegyek a kártya tulajdonságaira akkor ezt a hibaüzenetet találom: "Windows has stopped this device because it has reported problems.(Code:43)". Amikor a jobb egér gombbal az asztalon megnyitom a felbontásbeállításokat, hogy megnézzem milyen eszköz produkálja nekem a képet akkor ezt találom:
Ezután megnéztem a Nvidia Experienceben, hogy ott van-e valamilyen információ a kártyáról de persze nincs. Azt jelzi, hogy nem található nvidia eszköz a számítógépen ami elég érdekes mivel éppen arról kapom képet. A szerintem lehetséges probléma az lehet, hogy az alaplapom elég régi (Asrock 4dualcore-sata2) és csak sima PCI-e csatlakozás van rajta míg a kártya PCI-e 2.0. Ugye az alaplap az már régóta nem élvez támogatást így hiába telepítettem a legújabb bios-t ha az is már 7 éves. Mivel elég gyenge teljesítményű a kártya így a sima PCI-e-ben is kéne futnia normálisan. Utána néztem az interneten és ezen a véleményen van mindenki. Már megpróbáltam régebbi drivereket is de azok sem működtek. Az interneten találkoztam hasonló problémával, de ott a megoldásra sosem került sor, mindig új alaplap vásárlás lett a vége. A legutolsó próbálkozásom az operációs rendszer cseréje lesz win 7-ről 8.1-re, de kevés esélyt látok arra, hogy ez megoldaná a problémát.
A segítségeteket kérném megoldást keresni a problémára.
Köszönettel klemid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest