- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightvison
tag
Hali!
Nemrég váltottam radeon kártyára, eddig sosem volt. Egy XFX RX590-ről lenne szó. A gondom az lenne, hogy ha nem vagyok gépnél csak üresjáraton megy a gép, mert filmet nézünk pl. plexen keresztül, vagy csak itt van hagyva. A Ventilátora fogja és felpörög vagy fél percre fullon, majd vissza áll csendesre. Ez mitől lehet? -
nightvison
tag
válasz
zsigomark3 #73289 üzenetére
Nincs OC. 19.4.3 van fent. De most úgy néz ki jó eddig
-
nightvison
tag
válasz
zsigomark3 #73286 üzenetére
AC Unity is ez a probléma.... Eddig semmi gond nem volt. Driveres hiba lenne?
-
nightvison
tag
Hali! Segítsetek. Amd vonalon még új vagyok, igazából ez az első olyan kártyám. RX590 Fatboy.
Pubg és R6 alatt, most észrevettem, hogy dobálja az fps-t, így a GPU MHz-is vagy alapon megy vagy kicsit feljebb, eddig nem volt semmi gond. A konfig az adatlapomon van. Csatolok egy képet is.
Driver le/fel újra megvolt. Próbáltam másik tápegységgel is a gépet. Egyikse hozott változást. -
nightvison
tag
Milyen kábel és ha hdmi hanyas verzió?
-
nightvison
tag
válasz
Something_ #66754 üzenetére
Kellesz neked egy normálisabb összekötő
Valszeg megoldja a problémát.
-
nightvison
tag
válasz
Something_ #66743 üzenetére
Nem kell semmi extra hozzá. A displayport a felső kártyában legyen. Nem baj, ha más a gyártó. Viszont kevés játék van, ahol érezni fogod, mert nem sok játék van sli-re támogatva valahol még lehet gyengébb lesz, mintha egy kártyád lenne. Jó cucc az sli de felesleges inkább akkor egy db 1080ti
Ja milyen sli hidat használsz? -
nightvison
tag
Bányász vírus eltávolító programot tudtok ajánlani akár linkel?! Ismerős 1060-ja gép indítás után 3 percel, már 60-65fok!
-
nightvison
tag
Hali. Adott egy Gigabyte gtx1060 3gb, gép bekapcsolás után, semmi futó program 55-65fok a vga. Ilyenkor mi lehet van program amivel meglehet nézni mi használja?
-
nightvison
tag
Na gyerekek egy igazán hozzáértő véleménye jó lenne, mivel én ezt nem értem.
A gép specifikáció igazából mindegy, mivel a probléma következő.
A windows szépen tölt be, majd mikor jönne be az asztal ugye akk bamm újraindul.
Mondom semmi para újrarakom széepn fel is ment, majd mikor a videókártya megkapta a drivert, újraindult és ugyanez a szindróma. Próbaképpen átraktam a saját gépembe ezt a videókártyát, majd driver után az én gépemen is megjelent ez a hiba. Szóval biztos, hogy a GTX670-el van a baj, de ilyenkor mi a szösz van?!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest