- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
válasz
spista222 #9622 üzenetére
Húú, hát nagyon régi
nVidia GeForce 4 MX440 -
Ryder1
senior tag
válasz
DonThomasino #9616 üzenetére
Nem vagyok egy nagy szaki..
Itthon hogy lehetne ezt kivitelezni?
-
Ryder1
senior tag
Most jut eszembe, valami lényegeset nem írtam le.
A fagyásokat megelőzte, hogy a gép gyakran nem indult el, csak csökkentett módban, és normálon is csak sokadik próbálkozás után. Ezután jöttek ugye a fagyások (indulási gondok megmaradtak), majd az lett a vége, hogy már be sem kapcsolt a gép, csak fekete monitor...
-
Ryder1
senior tag
válasz
DonThomasino #9611 üzenetére
Hát az biztos, hogy nem szeretném.
Gépet ezután nem próbálgattam már, hanem visszaraktam a régi kártyát.Árban mennyi rá egy új hűtő?
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus AH3450 AGP-s, 512 MB-os VGA-m. A gépen kb 2-3 hónapja win7 fut.
A probléma az utóbbi 2-3 napban jelent meg. Bizonyos idő után a gép egyszer csak lefagy és halvány kékre vált a kép. Miután szétszedtem a gépet, azt vettem észre, hogy a ventilátora nem mozog, ezért arra gondoltam, hogy a fagyást a kártya túlmelegedése okozza. Kiszedtem a kártyát, kitakarítottam, visszaraktam és így sem volt jó. Csak akkor kezdett el pörögni, amikor kicsit kézzel rásegítettem.Mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest