- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hard5tyle
csendes tag
GTX 460-nak 12V-on 24A kell. A GPS 550AB A csak 18A tud biztosítani. Akkor gondolom itt a probléma.
-
Hard5tyle
csendes tag
Elnézést a duplázás miatt.
-
Hard5tyle
csendes tag
válasz
Geresics #20860 üzenetére
Az naggyából lényegtelen. Azért tettem fel a kérdést, mert a GPS szériáról nem hallottam túl jókat. 2007 óta van meg ez a táp. 2010 óta pedig bizonyos esetekben kikapcsol a gépem (youtube-on videó nézés közben, lemez írás közben, illetve tegnap először az élmény index futtatása közben is). 2010 pedig az a dátum, amikor a GTX 460-ast vettem.
-
Hard5tyle
csendes tag
válasz
Geresics #20860 üzenetére
Az naggyából lényegtelen. Azért tettem fel a kérdést, mert a GPS szériáról nem hallottam túl jókat. 2007 óta van meg ez a táp. 2010 óta pedig bizonyos esetekben kikapcsol a gépem (youtube-on videó nézés közben, lemez írás közben, illetve tegnap először az élmény index futtatása közben is). 2010 pedig az a dátum, amikor a GTX 460-ast vettem.
-
Hard5tyle
csendes tag
Sziasztok!
Chieftec GPS 550AB-A elég egy Gainward GTX 460 768 MB VGA-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest