- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Aprósólyom #85903 üzenetére
adom is el es teszem vissza a 1050ti-t
ugyanolyan beallitasok mellett madvrben ahol 1050ti nema volt maxon jaratva, ez uvolt 70%
terheles mellett...67-70 fok korul van. -
m3ss
veterán
válasz
Aprósólyom #85900 üzenetére
amugy furmark alatt hwmonitor szerint 125-130 wattot eszik, ha ez valos, akkor csak felveszi amit kell.
-
m3ss
veterán
válasz
Aprósólyom #85886 üzenetére
koszi, megmondom oszinten annyira nem orulok hogy undervolttal kell szorakoznom, ezt tudom mas vgat veszek..persze meg mindig cserelhetek tapot is.
azt hittem, hogy 75 wattot le tud szedni a pcie-rol is...ezek szerint csak 25-30-at?
mivel tudom undervoltolni? vmi tutorial ehhez? 25 eve csak felfele voltolok mindent, ez bosszantoorajalet is csokkentenem kellene? vagy gyari orajelet elbirja kisebb fesszel is?
-
m3ss
veterán
válasz
Borisz76 #85882 üzenetére
ilyet talalok most raktaron elerheto kozelsegben..
viszont azt nezem vmelyik tesztben, hogy majd 200 wattot eszik terhelve a 1660 super. ez hogy fog atjonni, ha a 6 pines csati max 75 wattot tud, es alaplapon keresztul is csak 75 wattot tud osszeszedni? az osszesen csak 150W. -
m3ss
veterán
sziasztok, vettem egy 1660 supert, ami 8 pines tapcsatival van szerelve. a corsair 450w tapomon viszont a pci-e tapcsati 6 pines. van meg 2x4 pin, de azt meg az alaplap hasznalja.
gondolom akkor a 6 pin melle meg kellene 2 pin molexrol atalakitva? vagy mi a jo megoldas?
koszi -
m3ss
veterán
sziasztok
kovetkezo a problemam, adott egy 1050ti, van rajta egy dvi dual link, egy hdmi es egy display port kimenet. van egy monitor amit hdmi kabelen hasznalok meg egy denon x3600 amit szinten hdmi kabelen. ha a 1050ti hdmi portbol csatlakozok a denonra, akkor csak az erositon levo front (aux1) hdmi bemeneten tudok kepet csinalni, tobb hatso (egyebkent mukodo) hdmi bemeneten nem ad kepet.kizarolag ugy ad kepet a hatso hdmi bemeneteken, ha tukrozom a monitort 1080p, rgb beallitasokkal...ha kizarolag a denon lenne a megjelenito, vagy asztal meghosszabbitasra megyek akkor fekete kep, nincs jel az erositon
ha viszont a dvi hdmi adapteren keresztul hasznalom az erositot (monitor ilyenkor hdmi-hdmi) akkor mukodik. viszont a dvi ugye limitalva van 9 gbit/secre. nem ertem, miert nem akar hdmi kimeneten mukodni a vga. azt meg plane nem, hogy miert csak a front hdmi bemeneten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest