- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
R9 290-emet cserélném zöldre, telejsítmény csökkenést nem szeretnék de meguntam a driverekkel való harcolást. Ez nem erőssége a pirosaknak. Mire tudnám cserélni?
-
Xirtam
veterán
válasz
Den Hadnagy #6256 üzenetére
Szia,
2 eshetőség van. Vagy melegszik a kártyád, (poros , esetleg a paszta kiszáradt) vagy hibázik. Én mindenféleképpen lefuttatnék rajta stressz programokat. Amelyeknél hátha előjön ez a hiba.
FurMark pl.
Ha egy videokártya szemcsésedik , az az esetek többségében VRAM hiba szokott lenni, ezért hibázik a kártyád úgymond.
-
Xirtam
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #6239 üzenetére
Igazán nincs mit.
-
Xirtam
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #6236 üzenetére
Szia,
Azért mert valószínűleg a játék amivel játszol alkalmazza a Physix-et. És hiába nincs Nvidia kártyád a játék ezeket a funkciókat tartalmazza. Csak jelen esetben a CPU fogja a számításokat végezni nem a GPU!
-
Xirtam
veterán
válasz
Predator666 #2363 üzenetére
Szia Predator666,
Az is előfordulhat, hogy a te géped nem úgy szellőzik, nem úgy tud kimenni a meleg levegő. Én rányomnék egy tesztet és nézném hogy jön-e a hiba, ha jön akkor hány foknál. Majd levenném a gép oldalát, szoba ventilátor és úgy is kipróbálnám!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz
taki_rulZ #2353 üzenetére
Megmondom neked ősszinten. Szeretek játszani, SŐT. De én úgy vagyok ezzel, hogy ha játszol és élvezed a játékot lehet 200 ezres monitorod, akkora jelentősége nincs. TN panel, hát régi meg minden. Meg olcsó! Itt amire figyelj, ha játszani kell minél kisebb válaszidő, de manapság már ez sem számít annyira.
De véleményem szerint ez játékra bőven tökéletes monitor.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Goddess of Victory:Nikke
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest