- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
Elvileg a ház oldala mindig ki van nyitva, viszont elég közel van a falhoz (mert, hozzáteszem, a tápon kívül nincs aktív hűtés a gépben).
Rendben, megfogadom a tanácsot és, ha új információkkal tudok szolgálni (néhány nap), akkor írok megint, és kérdezek!
Köszi a választ.Üdv,
Levi -
taki_rulZ
csendes tag
Értem.
Egy friss információval szolgálnék. Most játszottam egy kicsit a FEAR3-al. Történt egy olyan hogy beszürkült a monitor és utána kikapcsolt és semmi. Hang a játékban megy ugyanúgy de semmire nem reagált. :/
Ezt korábban a Dragon Age 2nél tapasztaltam egyszer. Ezt mi okozhatja? Bocs ha hülye kérdéseket rakok fel
-
taki_rulZ
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
Hát ez az érdekes hogy kábelcsere megvolt. A kártya bírja mert huzamosabb ideig ment játékoknál. Teszteknél se volt probléma a hőmérsékletnél. Visszavittem az üzletbe ott is volt egy benchmark teszt 10 percig 75 fokig ment fel a kártya és azt mondták nem tapasztaltak csikozodást.
Szóval nem tudom. LG222WS monitorom van. Ott 1280*1024-ben tesztelték és semmi nem volt :/
Itt nálam meg bejönnek random helyekre ezek a szellemcsíkok. Lehetséges hogy monitor váltás lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest