- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, adott egy régebbi gép, Athlon 64 x2 4000+ 2.1ghz, 200gb pata, asus nvidia 7600 256mb, asus m2n alaplap, 2gb ram.
Rossz volt a táp, kapott egy másikat.
Teszteltem, minden rendben volt.
Utána rendesen be is szereltem a tápot és kipucoltam a házat, ehhez kiszedtem a vga-t és az alaplapot.
Mindent rendesen visszaraktam, a gép bekapcsol rendesen, de kép nincs, a monitor nem kapcsol be a készenléti állapotból.
Vgat megpróbáltam kiszedni és vissza, de nem történt változás.Vajon mi lehet a probléma?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
endruboy1 #19710 üzenetére
Eddig nvidia kártyám volt laptopomban, abban ment mind a három kimenet problémamentesen.
Catalystban olyan volt, hogy dvi-dvi kapcsolatnál először crt monitornak azonosította, de helyes modellszámmal, viszont azt írta, hogy letiltva, és sehogy sem lehetett átváltani rá.
Most a különböző kábeleket böngészem.
Amúgy, ha majd esetleg megtaláltam a megfelelő kábelt, van arra lehetőség, hogy amikor csak simán böngészésre használom a gépet, akkor le lehessen tiltani a videókártyát és az alaplapit használni?
Természetesen az alaplapi csatlakozással.Vagy nem számottevő a fogyasztásbeli különbség?
-
Zirowe
nagyúr
Na igen, de wikin is az van, hogy monitorokoj dvi-d, aminek mennie kell dvi-i-vel is.
A kartya kimenete mukodik, hisz hdmi atalakitoval+a dvi kabellel megy, de d-sub kabel+atalakitoval is.
Monitornak is megy a bemenete, csak egymassal nem jonneo ki jo.
Es ha mondjuk vennek egy dvi-i - dvi-d kabelt?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
agressiv #19688 üzenetére
Na, tehát, ugyanazzal a gyári kábellel tesztelve:
dvi-dvi--> semmi végig, monitor kikapcsol
vganál dvi-hdmi átalakító-monitornál dvi--> bootképernyő, windows betöltési kép, utána semmi, képernyő kikapcsol
vganál dvi-monitornál dvi-hdmi átalakító--> tökéletesMásik gépnél hdmi bemenet-dvi átalakító, monitornál dvi--> tökéletes (ezen nincs dvi kimenet)
Nekem ebből az jön le, hogy a dvi kábelnek semmi baja.
-
Zirowe
nagyúr
Ezt nem értem.
Vga-n egy dvi, egy hdmi és egy display port.
Monitoron egy d-sub, egy hdmi és egy dvi-d.
Vga hdmi csatlakozója foglalt a tv-vel, ami megy rendesen sima hdmi kábellal, de a monitor dvi kábellel nem megy, csak ha az egyik végére rakok egy hdmi átalakítót, tök mindegy, hogy melyikre, mind a két megoldással menni fog.Tehát a két kábel sosem egyezik.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, a következő a problémám: asrock b75 pro3-m alaplap, sapphire hd7870 2gb ghz és lg ips236v monitor.
Monitor tegnapig alaplapi hdmire volt kötve, minden rendben volt.
Tegnap megjött a hd7870, rákötöttem hdmivel a monitorra, ez is rendben volt.
Ma szereztem hosszabb hdmi kábelt, és úgy szerettem volna kialakítani, hogy videókariról hdmivel a tvre, dvivel pedig a monitorra (monitornak hdmi, dvi-d és d-sub bemenete van).
Tv hdmivel tökéletesen megy, monitor dvi-vel érzékelve van, de nem kapcsol át rá.
Ha a dvi végére rakok egy hdmi átalakítót és a monitor hdmi kimenetére kötöm, akkor megy rendesen.
Ha a hdmi átalakítós végét a videókariba kötöm, és a monitorra a dvi végét, akkor is megy minden rendesen.Kérdés, hogy miért nem megy a dvi-dvi kapcsolat?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, rendeltem boltból (digi area 51) múlt héten egy sapphire hd7870 ghz edition 2gb kártyát (11199-00-20G) és úgy lett volna, hogy ma már átvehető, de nagyon úgy néz ki, hogy csúsznak egy hetet.
Nem tudtok egy olyan boltot Bp-n, ahol ma vagy holnap tudnék venni (tehát rögtön személyes átvétellel, nem pedig pár napos várással) egy ilyet max 65,8k-ért?
Hardverker nem jó, mert ott is elfogyott (a jelzett két darab foglalt), multi-plaza pedig max keddre tudja hozni, de csak futárral, ami plusz 1,5k.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, mi a gyakorlati különbség a sapphire hd7870 ghz és a sapphire hd7870 oc ghz edition között?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest