- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
endruboy1
senior tag
válasz
Zirowe #19694 üzenetére
Catalystban turkáltál hogy biztosan (nem) látja a külső megjelenítőt? Nálam Nvidia kártyánál volt hogy annak a szoftverében kellett turkáljak hogy hajlandó legyen menni külső megjelenítőn (és miután megjelent, hogy menjen rendes képaránnyal meg hasonlók), Winben hiába küldtem ki a jelet...
-
agressiv
addikt
válasz
Zirowe #19695 üzenetére
Ha csak DVI kábellel van összekötve akkor lehet olyan, hogy több szálat is használna amit HDMI-re átalakítva egyébként nem.
A másik ötletem amitől a lelkem is megnyugodna, hogy a kártyának szar a DVI portja.
Csak nem gigabíte a kártya?
Szerk. Látom sapphire...
Az alaplapon nincs DVI kimenet az integráltnak? Talán az lehet még, hogy a kártya nem tudja a DVI-D-t de eléggé baromság szagú.
-
agressiv
addikt
válasz
Zirowe #19687 üzenetére
Tyhű józsi..
Hát ez őő. Továbbra is csak arra tudok gondolni, hogy a kábelben valami nem stimmel amikor echte DVI kapcsolat van.
Ha kikapcsolva lehúzod a TV-t és DVI-al összekötöd a gépet a monitorral, majd bekapcsolod a gépet ( a TV ne legyen rádugva) akkor sem ad képet boot alatt sem semmi?
-
agressiv
addikt
válasz
Zirowe #19682 üzenetére
Nem jó a DVI Kábel, vagy mert hibás, vagy mert valami más mittudom én hányfajta típus van a DVI-ból. Nekem is van egy ilyen kábelem amivel nem veszi a lapot egyik monitor sem.
Arlekim
NVIDIA GT200 és HD3xxx valószínüleg mennek, ha kivűgod a csatlakozó hátuljuát, az újabbak nemnagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC