- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
warrior28 #2782 üzenetére
Az Ipon-ba jelezted már a hibát? Szerintem őket is fel kellene keresned és megkérdezni mit mondanak. Igazából ha már egy 1GB-s GTX460-at adnak (nem SE jelűt!) azzal is nagyon jól jársz.
Majd kétszeres teljesítmény, ha jól tudom kisebb fogyasztás és sokkal hűvösebb, mint a GTX (személyes tapasztalat alapján a 8800GTX simán felkúszik 100°C környékére)
-
gabo9201
senior tag
válasz
warrior28 #2780 üzenetére
Nem tudom, hogy ez mennyire szabályos. Ha van kedved felhívhatod a fogyasztóvédelmet , hogy tájékoztatást kérj (persze ha neked megéri a telefonszámlát). Esetleg személyesen is bemehetsz.
Ezt esetleg elolvashatod. Én csak végigfutottam, de szerintem pár kérdésre választ kapsz belőle.
-
gabo9201
senior tag
válasz
warrior28 #2777 üzenetére
Tehát 10év gari volt rá???
Mekkora összeg szerepel a számlán???
Ha mocskos nagy mákod van még lehet kialkudhatsz egy GTX580-at is
Az biztos, hogy nem szabad hagynod, hogy 20-30.000-es kártyákkal kiszúrják a szemedet (gondolom 100K körüli összeg van a számlán)(#2779) warrior28:
Elvileg nem! Az én tudásom szerint ennek az a menete, hogy jelzed a hibát és ők elküldik javítani. Ha nem tudják megjavítani (mondjuk ha reballozni kell lehet meg tudják csinálni, csak ezzel az a gond, hogy általában nem szokott hosszú életű lenni) adnak helyette egy ugyanolyat vagy ha ezt nem tudják teljesíteni ajánlanak helyette egy másik kártyát ami szerintük jobb.
De te ezt nem vagy köteles elfogadni (persze ha felajánlanak egy GTX570-et vagy egy Radeon 6970-et én lazán elfogadnám, mert így is sokszorta jobb kártyák, mint a 8800GTX). Ha ez nekik nem tetszik (mert általában nem szokott) meg lehet őket kis fogyasztóvédelemmel ijeszteni és általában megnyílnak. -
gabo9201
senior tag
válasz
warrior28 #2773 üzenetére
Elvileg ha bolti gari van rá (amit nem hiszek) és már nem tudnak ugyanolyat adni a boltos ajánl helyette valami mást. Ez mindig erősebb és korszerűbb szokott lenni, mint ami tönkrement. Ebben az esetben már ha kapsz egy 5770 vagy 6770-est vagy esetleg egy GTS450-et (ezen elgondolkodnék, hogy elfogadom-e) is jól jársz, mert kapsz egy sokkal korszerűbb igaz nem sokkal gyorsabb kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Hyundai, Kia topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest