- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremist
őstag
Hangosak, melegek, nem túl nyerő konstrukció. Egy rendes hűtésnél a max ventilátor fordulatszám a nagyobb ventilátor átmérő miatt kb fele a blower-eknek. Azok szokták megvenni akiknek szükséges hogy keskeny legyen a kártya, meg akik alapból tervezik vízre átépíteni, mert amúgy ezek olcsóbbak is új korukban mint a prémium hűtésesek.
-
xtremist
őstag
Ez igaz, de azt írta hogy maxon pörög, onnan azért tudnia kéne lejjebb menni. Ha nem, akkor a ventilátor vezérlője szart be. Más típusú kártyánál láttam olyat, hogy rákötöttek átalakítóval nagyobb ventilátort, az valamit kinyírt a kártyán, és onnantól maxon ment a gyári ventilátora, amíg áramot kapott a kártya.
-
Aprósólyom
addikt
2400G sajna csak ZEN1 architektúra. Mint egy Ryzen 5 1600, csak 4C/8T kiépítésben. Valószínű még a level cahce is jelentősen kisebb a 2400G esetében.
Ha egyébként high/ultra felbontáson játszol, akkor lehet nem vagy messze a CPU bottlenecktől. Ha megelégszel moderált FPS-sel, akkor próbáld ki az említett fps limitet, mielőtt elkezdenéd nyálazni a CPU kínálatot.
Ha viszont medium/low garfikán játszanál a lehető legmagasabb fps-sel, akkor viszont jóval erősebb CPU-ra lesz szükséged.
-
Aprósólyom
addikt
Esélyes amit #84363 Grave_444 említ.
CPU limitnél én elég hasznosnak látom az FPS limit használatát, hogy a CPU terhelés sose menjen ~80-95% fölé. (Hogy mennyi a megfelelő 80 és 95% között, az sok mindentől függ. Próbálgatni kell.)
Az ehhez szükséges hardware monitorozást tudja a Radeon Software is. Még csak plusz progit sem kell feltenni.
FPS limiter a játékban kell állítani. Ha ott nincs, akkor játék specifikusan állítható fps limit a Radeon software-ben.
Ha fps limit sem teszi élvezhetővé a játékot, akkor esélyes a proci upgrade.
Egy RX6600 sokkal erősebb, mint amit jellemzően ki tud hajtani egy 2400G. Még egy 3600X is sok esetben kevés lehet ilyen kategóriájú GPU-hoz, bár kétségtelenül sokkal jobb lenne mint a 2400G. 3600/5500/5600 jó szintlépés lehet annak függvényében hogy mit kezel az alaplap és mennyiért tudsz upgradelni. -
Borisz76
nagyúr
Valami akkor sem stimmel vele....
Szerintem is átvágtak vele...pláne ha használtan vetted.
Simán át lehet matricázni egy kártyát.
Az ügyesebbek még módosított VBIOS-t is tehetnek rá.Nekem egy [ZOTAC GAMING GeForce RTX 2060] kártyám van.
2.5 éves a kártya és soha semmilyen program nem ismerte fel hibásan.
Új vásárlás volt. A mai napig tökéletesen megy. Jó vétel volt.
Mikor vettem emlékeim szerint 140.000 Ft-ba került....
kb mint most az emag-on !
[kép01] [kép02] [kép03] [kép04] [kép05] [kép06]
[kép07] [kép08] [kép09] [kép10] [kép11] [kép12] [kép13]U.i. : Bocs a sz@r minőségű képek miatt.....
-
Borisz76
nagyúr
A GTX970 és a GTX1060 is 120wattal táplálkozik. Itt néztem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Xbox Ultimate előfizetések
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest