- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
Igen, ugyanúgy futnak rajta a játékok, mint ugyanannak a kártyának a mezei verzióján, ráadásul egy aktuális ODE performance driverrel még jobb is picit. Én QuadroFX3700-at használok és az egyetlen gondom vele az, hogy valamiért az ffdshow-s DXVA dekóderrel nincs kép. Minden más rendben van.
kiskis2. A kártyából ítélve nem valami erőgépről van szó szerintem és a windows 7 gondolom picit sok volt neki.
Meg a windows 7 egy shitbox.
-
Vesztor87
senior tag
Hát az tuti hogy nem a leges leg újabb játékokkal játszom fullon
17-es kis lcd-m van, meg egy kis celeron g530-as gépem 4gb rammal, szal a konfig is szerény
Passmark szerint sokkal jobb mint pl egy 4650, ami előtt volt, csak hát az 1 gigás volt. Azt elajándékoztam, mert az előző konfigom tápja nem bírta.... Érdemes 10-ért 4670-est venni, vagy 4850-es 14k körül?
-
GomezGTS
tag
Na, most a 3D Vantage közepe táján, amikor elérte a bűvös 79-80 fokot, szétesett a kép. Jelenleg is el van felezve a winben a kép és így írok...lol. A bal oldal került jobb oldalra és fordítva. Kb a 2/3adánál vágta el a képet, és így sikerült neki összehoznia a dolgot.
De azt nem értem, ha a pasztázás után ennyivel jobb lett a helyzet (tudok vele akár egy háromnegyed órát is játszani folyamatosan mielőtt eléri a 80 fokot és meghó'), akkor miért lehet, hogy a ramok a ludasak? Paszta előtt már 60 foknál is vége volt, ma is és tegnap is.
-
Mkopi
csendes tag
Szia! na mondom megnézem az alaplapi videokártyával hogy ha akkor is ezt csinálja akkor lehet hogy más a probléma hát igen az is volt ugyan ugy ezt csinálta. Annak örülök hogy akkor nem a kártya halt meg. Megprobálom amit mondtál és akkor megnézem mi van. Kössz a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest