- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz klaca1978 #63931 üzenetére
Pedig a 660-asnak működnie kéne DVI-D-ről is. Én pont 660-asról váltottam 1060-ra, de már a 660-as is DVI-D-n adta a képet, és a BIOS-ba is be tudtam lépni, igaz MSI kártyám volt. Mivel még az 1060 előtt váltottam monitort amin nincs analóg bemenet, így DVI-D csatlakozó van a kártyába csatlakozó végén a másik végén pedig HDMI.Gond nélkül lépek be a BIOS-ba. Én amikor megnyom a bekapcs gombot már nyomom is del gombot. (nekem azzal jön be a BIOS.), mert ha nem figyelek pillára átlépi ahol be lehet lépni.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Csupingo
veterán
válasz klaca1978 #63937 üzenetére
Általában akkor szokott ilyen gond lenni, ha több kijelző van a kártyára kötve (pl. tv), és ilyenkor az elsődleges portra szokott először képet adni, ami lehet a dp, vagy hdmi is. Ezért csak win indítás után lesz kép pl. a dvi-n. Elvileg, ha csak dvi-n csatlakoztatsz kijelzőt, akkor pár teljes áramtalanítás után a kártyának azon kéne a képet adnia. Talán ha frissen telepítesz így win-t is, akkor az alatt is az lesz az elsődleges kijelző.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Csupingo
veterán
válasz klaca1978 #63940 üzenetére
Ha win 10, akkor itt is próbálj érdeklődni. Az is szokott ilyen furcsaságokat csinálni, meg amd kártyáknál is gyakrabban előfordul, ha azod van, akkor esetleg a catalyst topikban, vagy a vga fórumán is kérdezz rá. Sajna nincs ötletem. Ha csak 1 kijelzőt kötsz rá ilyenkor (egyszer a hdmi-re, egyszer dvi-re), akkor se működik rendesen? Most nézem, hogy 660 van. Akkor az amd rész storno. Ha win 7 van a gépeden, akkor egy teszt erejéig ezzel a régi driverrel megnézhetnéd: 353.06.
63941 Pehi: a játék topikjában talán találkoztak már hasonló gondokkal. Ott is kérdezz rá.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz klaca1978 #63940 üzenetére
És ha nem az alvó módot, hanem csak a képernyő kikapcsolását használnád?
(#63946) Pehi: vagy a játék használ 3 GB-ot a fizikai memóriából? Ha esetleg az nvidia experience telepítve van, egy próba erejéig letörölhetnéd és csak a vga drivert rakd fel. Az nvidia driverben a dsr nincs bekapcsolva véletlenül?
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz klaca1978 #63951 üzenetére
A régi drivert azért lenne érdemes kipróbálni, mert ha azzal jól működik, akkor valószínűleg driveres gond és akkor lehetne keresgélni az újabbak között is, hogy még melyikkel jó.
Olyankor se fogyaszt sokat a gép. Még a vinyókat is lekapcsolod, a procinál meg biosban és win alatt is engedélyezed az energiatakarékos okosságokat és pár wattal be is érné szerintem. Persze ez csak egy végső megoldás, ha az alvó mód nem akarna megjavulni.(#63954) Imilenni: előfordulhat, hogy elsőre nem működik a kártya. Ilyenkor a legtöbb esetben egy alaplapi bios frissítés szokott segíteni, ha adott esetben lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs