- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3lete
aktív tag
válasz
pulutodurumo #31809 üzenetére
Rendszert indísd el csökkentett módban és törölj le minden ati drivert. aztán indítsd újra a gépet, és tedd fel megint. Dátumra figyelj hogy jól legyen beállítva mert nekem nem engedte felrakni 2000.01.01 es dátummal bios reset után.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #31802 üzenetére
Linux alatt minden oké, szóval addig ütöm a drivert, amíg nem lesz jó. Komolyan, hogy a p#@sába nem lehet egy rendes driver csinálni?!
Amíg nVidia kártyám volt, nem történt ilyen és nem hittem el senkinek hogy így-úgy szar az ati-amd. Hát most belekóstoltam. Remélem minden helyrejön a végére... -
d3lete
aktív tag
válasz
pulutodurumo #31802 üzenetére
Post screen (bios) alatt jó a gamma? Ha jó akkor szoftveres. Ha nem jó hardveres a gond.
-
agressiv
addikt
válasz
pulutodurumo #31800 üzenetére
Driver újratelepítés után is ugyanolyan maradt?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #31787 üzenetére
Frissítettem drivert, és megnéztem mit szól a windows kalibrációs programja a dologhoz. Ezt:
Ötlet? -
agressiv
addikt
válasz
pulutodurumo #31782 üzenetére
Töröld le a drivert, ha így marad, akkor lehet, hogy meg is döglött. Ha jó, de új driver telepítésnél megint rosszalkodik, akkor talán valami szoftver szórakozik, vagy szintén lehet, hogy meghalt. A monitort azért ellenőrizd másik géppel, IGP-vel stb.
-
agressiv
addikt
válasz
pulutodurumo #31777 üzenetére
Mifajta kártya, újraindítás után rendben van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest