- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BobaFett90 #20510 üzenetére
Most, hogy utalják vagy odaadják kp-ban, az szerintem mindegy, de én így tudom a törvényt. Hogy aztán ezt is merre cseszegette azóta a kormány, nem tudom. Az viszont abszurd, hogy neked van egy VGA mínuszod és le kelljen vásárolni. Viszont felajánlhatnak neked egy jobb Sapphire kártyát, amire persze érdemes rákapni.
Régebben egy Sony vezeték nélküli fejhallgatót vettem, még csak nem is volt hibás, szimplán olyan gyári alapzaja volt, hogy mondom ez nem hi-fi. Nem tudtak másmilyet adni, szó nélkül visszaadták a pénzt.
Ilyen levásárlás legfeljebb akkor jöhet szóba, ha a bolt szívességből veszi vissza a terméket - ilyenkor érthető módon nem szándékozik visszaadni a pénzt.
-
válasz
BobaFett90 #20507 üzenetére
Amennyiben ugyanazt a kártyát nem tudják adni, akkor egy teljesítményben azzal megegyező - vagy jobb - kártyát kell felkínálniuk. De ezt nem vagy köteles elfogadni, ekkor a kártya árát teljes mértékben vissza kell téríteniük.
-
agressiv
addikt
válasz
BobaFett90 #20507 üzenetére
Azt hiszem az árát nem kérheted, de levásásrolhatod arra, amire akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest