- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adumble
csendes tag
válasz
L1ZRRR #42285 üzenetére
Köszi, szóval új kártya...
Ilyen memória hibát mi okozhat? Egyszerűen az idő vasfoga, vagy esetleg táp probléma, vagy egyéb?Még egy kis infót kérnék: A videokártya egy PCI-Express x16 slotban van. A kapható videokártyák közül milyen csatlakozó típusút tudok ebbe a foglalatba tenni? Ilyenekkel találkozom:
PCI Express® 2.1 x16
PCI-E 2.0
PCI-E 2.1
PCI-e 3.0 x 16
PCI-ex16
PCIe
PCIe 3.0Köszi,
Adumble -
kona005
senior tag
válasz
L1ZRRR #41015 üzenetére
Írtam a játék topikjába, és ott azt mondták ez azért van mert szar az engine-je és csak egy magot használ ki a játék vagy valami ilyesmi... Meg a fizikszből sem tud mindent a GPU számolni ezért végülis igazad volt proci limit a ludas elvileg, de erre nem gondoltam volna, mondom ha egy BF3 multi nem proci limites nehogy már egy Border2 megcsinálja de tévedtem...
-
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
válasz
L1ZRRR #41007 üzenetére
Ha ez ilyen akkor én feljelentem az Nvidiát
Már ne is haragudj de milyen dolog az hogy a fele órajelen megy a kártya játék alatt? Oké lenne ha 250FPS van akkor vegye vissza és spóroljon de így... Nem azért fizet az ember annyi pénzt ki egy kártyáért hogy ne használja, ennyi erővel vehettem volna GTX 650-et azzal is van 30FPS-m
Tiszta vicc komolyan mondom, annyira rámentek már erre a kib@szott fogyasztásra, leszarom azt az 50FT áramot nekem menjen annyin amennyin kell... Beszarás komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobilinternet
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest