- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
razor1010 #85714 üzenetére
Semmi gond nyelvtanáci... gondolom a pont .pont vesszőcske az megy.
Gondolom úgy születtél ,hogy ezek a dolgok alaból mennek... nekem sajna sokat kellet a magam és más kárán tanulnom... de hát a youtube elég ehhez a szakmához...
Sajnos sok olyan esethoz volt már szerencsém hogy a felhasználó 720p-be tekintette az adott videót ,így nem sikerült elsőre élből minden.
Remélem a te inteligenciád azért ezeket az apró kis nüanszokat pótólja.
Abban is igazad van ,hogy azok járnak ide akik tanácsokat kérnek... akik adhatnának azok meg lassan máshol is eltölthetik a szabadidejüket....
Igazán kiváncsi vagyok sikerrel jártál e művelettel... főképp a karid tipusára lennék kiváncsi... vajon mennyi csajnából az új ventik ára.
UI: nem akartam a lelkivilágodban kárt tenni csak furcsáltam ,hogy aki egy villanymotor alapvető működési elvével sincs tisztában ,az hogyan gondolja az ilyen szintű karbantartást -
Pikari
veterán
válasz
razor1010 #85542 üzenetére
etil alkohol = úgy kérd ki, hogy koronavírus ölő alkoholos fertőtlenítőszer, ebben 95%-os etil alkohol szokott lenni. én azzal szoktam az áramköröket pucolgatni.
de vigyázz, mert van egy másik fajta is, aminek csak ilyen 30%-a etil alkohol, a többi valami baktériumölő meg ilyen szarok vannak benne, na az nem annyira használható, mert visszamarad utána valami trutyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- Asus TUF Gaming OC Rtx 4090 24GB gar 2027
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest