- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
dbilas #33215 üzenetére
Ütköznek a textúrák. Semmi baja a gépednek. Csak a kép alapján is legalább egy fél tucat mod van azon a játékon. Az lenne a csoda ha nem így menne. Valószínű erre reagál bsod-val a gép egy idő után. Főleg hogy más game nem jelent problémát, esetleg tedd újra a játékot s kezd el finoman moddolni míg el nem kezd bugosodni. Minden ilyesmi kis kiegészítés fent van oldalakon ha esetleg egybe szerezted volna ezt a verziót. Ne gyilkold a rendszert tovább miatta.
-
djdaniel
senior tag
válasz
dbilas #33211 üzenetére
lényegtelen hogy módolt a játék vagy nem.
tölts le hozzá ezt asi loader-t, némelyik asi loader verzió sz*r, nyilván a memfix-be található asi loader is.
régen én is játszottam a sa-val nálam ugyan ez volt ( igaz én hq textúrákal, project oblivion-al használtam...stb)
és a memfix megoldotta a problémát. -
djdaniel
senior tag
válasz
dbilas #33204 üzenetére
ez a gta san andreas.
agyon módolt játéknál előfordul, gondolom nem az eredeti textúrákat használod, ha nem hq textúrát.töltsd le ezt ; Stream Memory Fix 2.0
ezt a gta sa mappájába tedd, és megoldódik a probléma.
-
dbilas
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest