- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
bb.bocs #82699 üzenetére
Minél kevesebbet 4k60Hz/120Hz-re? Használj 1440p60hz-et és akkor elég a gép hátulján lévő HDMI. A legolcsóbb és pénz se kell hozzá csak egy jó minőségű kábel.
Én nagyjából ránéztem, ami neked kell az GTX 10 sorozattól felfelé.
AMD-t nem néztem most, de ott meg gondolom RX 400-tól felfelé.
Viszont az biztos, hogy kártyánként érdemes lehet leellenőrizni hogy tényleg tudja-e a 2.1 szabványt, mert nem biztos, hogy rátesznek olyan interfészt. -
Csupingo
veterán
válasz
bb.bocs #82684 üzenetére
Ha 4k 60Hz-nél többet szeretnél hdmi-n, akkor ahhoz szerintem hdmi 2.1 kell, ami elvileg csak az rtx 3xxx-es, vagy az rx 6xxx-es kártyákon van. Pl. rx 6400, rx 6500, rtx 3050. Persze lehet régebbi kártyát választani DP-vel és azt átalakítani, de az is drága.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
bb.bocs #82681 üzenetére
És ha van benne iGPU-s Intel CPU, esetleg ez? Delock DisplayPort 1.4 to HDMI (66436) vásárlás, olcsó Delock DisplayPort 1.4 to HDMI (66436) árak, Kábel, csatlakozó akciók (arukereso.hu)
Intel UHD iegyébként dekódól mindenféle videóformátumot. A youtube által használt VP9-et is. Ha nem fogsz játszani, akkor egy ilyen aktív adapterrel is lehet ellenél.Ha valamiért ragaszkodsz a diszkrét VGA hoz: Vásárlás: MSI GeForce GT 1030 2GB GDDR4 64bit (GT 1030 2GHD4 LP OC) Videokártya - Árukereső.hu (arukereso.hu)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest