- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
Milan86 #54985 üzenetére
Nekem a tv menüjében meg tudom adni, hogy arra a hdmi bemenetre mit kötöttem, és a listában van pc is. Tehát a tv menüjében kell átnevezni. Bemenet választó képernyőn rámegyek az adott hdmi portra, és a távirányíton nyomok egy tools gombot. De ugye ez már tv típusonként eltérő lesz.
-
gydani20
tag
válasz
Milan86 #54981 üzenetére
Üdv nekem is volt hasonló problémám én egy 48 colos samsung fhd tv n gép ezek nekem úgy lett jó hogy a tv ben amelyik hdmi portra kötöd a gépet át kell nevezni pcre így a tv pc módban fog menni és a driver egyből be fogja tudni magának kalibrálni meg ilyesmi semmihez nem kell piszkálni esetleg annyit fogsz észrevenni hogy a tv automatikusan letilt minden képjavitó funkciót meg esetleg a catalystban vagy a crimsonban a virtuális felkonvertálást kapcsold ki
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus TUF Gaming OC Rtx 4090 24GB gar 2027
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest