- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki_rulZ
csendes tag
válasz
csucsbicep #6332 üzenetére
Igen, sajnos.
A napokban sikerült beszereznem a Deus Ex játékot és ott is ez megy
-
taki_rulZ
csendes tag
Sziasztok!
Egy problémával fordulok hozzátok hátha tudtok segíteni.
Fél éve vettem itt egy ilyen kártyát: Gainward GeForce GTX 560 Ti
Olyat produkál a kártya hogy DX9-es játékokat viszi, DE a DX11-et bejelölöm ez esetben a Dragon Age 2-nél x perc vagy óra játék után beáll a hang pár másodpercre és utána kidob asztalra a játék és leáll. Minden olyan játék ami használja a DX11-et ugyanezt csinálja ha beállítom neki.
Mindent kiprobáltam új driver, régi driver, win updates, DX frissités szóval egyszerüen mindent. És kezd egy kicsit idegesíteni a dolog hogy itt egy 61k HUF-os kártya és nem tudom kihasználni.
Itt egy hiba is egy a sok közül:
Leírás:
Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: DragonAge2.exe
Alkalmazás verziója: 1.3.6124.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4dca6cba
Lefagyási aláírás: d11f
Lefagyás típusa: 2048
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: d11f9d275453bb1ceeec92336b5ede69
2. további lefagyási aláírás: e2b1
3. további lefagyási aláírás: e2b1f0f230885c1cba3e9777e6842017
4. további lefagyási aláírás: d11f
5. további lefagyási aláírás: d11f9d275453bb1ceeec92336b5ede69
6. további lefagyási aláírás: e2b1
7. további lefagyási aláírás: e2b1f0f230885c1cba3e9777e6842017Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\\Windows\\system32\\hu-HU\\erofflps.txtA csodálatos konfig:
Intel i5 - 760 proci
Asus P7P55 LX alaplap
A fent említett videókártya
2x2 GB Kingmax memória 1600on
Vettem már hozzá egy új tápot javaslatra (Cooler Master 550W-os táp), monitort és most már minden jel a kártya problémájára utal szerintem.
Esetleg valaki tudna segítséget nyújtani?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
taki_rulZ
csendes tag
Értem.
Egy friss információval szolgálnék. Most játszottam egy kicsit a FEAR3-al. Történt egy olyan hogy beszürkült a monitor és utána kikapcsolt és semmi. Hang a játékban megy ugyanúgy de semmire nem reagált. :/
Ezt korábban a Dragon Age 2nél tapasztaltam egyszer. Ezt mi okozhatja? Bocs ha hülye kérdéseket rakok fel
-
taki_rulZ
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
Hát ez az érdekes hogy kábelcsere megvolt. A kártya bírja mert huzamosabb ideig ment játékoknál. Teszteknél se volt probléma a hőmérsékletnél. Visszavittem az üzletbe ott is volt egy benchmark teszt 10 percig 75 fokig ment fel a kártya és azt mondták nem tapasztaltak csikozodást.
Szóval nem tudom. LG222WS monitorom van. Ott 1280*1024-ben tesztelték és semmi nem volt :/
Itt nálam meg bejönnek random helyekre ezek a szellemcsíkok. Lehetséges hogy monitor váltás lesz?
-
taki_rulZ
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Gforce 560Ti GTX-em. A kérdésem az hogy mitől lehet az ha játszom akkor kisebb helyeken vízszintesen szellemcsikok vibrálnak ide oda. De csak a játékoknál filmeknél semmi.
Friss driver van fent stb.Tudna valaki segíteni?
A konfigom 3 hónapos.
Asus p7p55lx
4giga ddr3
Intel i5 760
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest