- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shootme2
senior tag
válasz
Spancho #41784 üzenetére
Nem is azt mondtam hogy ha húzva van vedd lejjebb hanem a jelenlegi órajelről vedd lejjebb akár 100-200 Mhz-el.
tothjozsi96: "Asus-t kell venni, erősen ajánlott legalább is." Ezen jó röhögtem. Pont az Asus az amit az ellenségemnek sem ajánlanék. Már vagy 10 éve nem találkoztam olyannal ami a garancia lejárta után néhány hónappal ne halt volna meg legalábbis alsó-közép kategóriában. A Gigabyte az régen nagyon jó volt csak az elmúlt néhány évben gyártanak hulladékot. Mindenféle megmagyarázhatatlan kompatibilitási hibát csinálnak de a minőségük is megkérdőjelezhető.
Mint mondottam az Asrock-al régen voltak gondok az általad említett alaplap 7-8 éves is lehet... -
tothjozsi96
addikt
válasz
Spancho #41781 üzenetére
Beszéltem egy barátommal és mondta hogy neki anno a 8800GTS kártyája csinálta ezt és az övé memória hibás volt.
Tehát küld el garanciában hogyha egyik driver se ad megoldást a problémádra.----------------------------------------
Mindenféle képpen tegyél fel egy régebbi drivert!!!
----------------------------------------Próbáld ki szerintem a Windows 7-essel hogy megy, de ez csak egy tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest