- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence5511
csendes tag
válasz
windlol #89708 üzenetére
Nekem előző processzor is felment 80+ ig, de azzal sosem volt problémám, az egy i7 4771 volt, illetve még ha ez is okozná a gondot legalábbis laikusként úgy gondolom, hogy nem a játék indítása után kéne rögtön gondot okozni, hanem folyamatosan ahogy játszom rosszabbodnia kellene, de ez nem történik meg hiába megy feljebb a hőfok, az fps és a teljesítmény 1 óra játék után is nagyjából ugyan az.
-
5leteseN
senior tag
válasz
windlol #89653 üzenetére
Az a PN ha az ismeretlen eredetű BIOS-ból van kiolvasva, akkor ??? vajon?
A nyomtatott áramköri feliratokból bogarászás nekem kb 2-3 éve egy szintén 580-nál sikeres volt a keresés. Az akkori (szintén ismeretlen eredetű, szinte biztosan bányász előéletű) BIOS-kártya esetében megoldódott ezzel a "manuális" módszerrel.BIOS-t egyébként erőltetve is be tudsz "villantani", a most nem eszembe jutó
"-?" utasítással a TechPowerUp-os BIOS író programmal.
Végül: találkoztam már "elcserélt dobozos" VGA-kártyával is, korábbi (10+ évvel korábbi) Hwaprós-s üzletelésemkor.
Majdnem kézitusát kellett vívni a tutira ígért visszavételkor.
Pár hónappal később törölve is lett a "Tuti-vissza-veszem" személy. Lehet véletlen is, ... -
Anax
tag
válasz
windlol #89653 üzenetére
Annyival egészíteném ki, amit írtam (mert elég hasonló volt a jelenség nálam is az elején), hogy a kártyámat vadi újonnan vettem és sosem mókoltam vele még csak nem is húztam.
Kb. 7 évig tökéletesen működött, aztán...Nem akarlak lebeszélni a nyomozásról pláne ha hobbi, csak írtad, hogy minden észrevétel érdekel.
-
5leteseN
senior tag
válasz
windlol #89651 üzenetére
A nyomtatott áramköri panelon lévő (kb féltucat) feliratból egyértelműen lehet azonosítani a gyártót és modellt, a TechPowerUp-on pedig a párezres kínai kártyáknak is megvan a BIOS-a(írták német fórumban: nem ellenőriztem).
Emellett ők sem kőbe vésett forrás, tavaly találtam téves BIOS-t, de mentségükre szolgáljon, hogy mire írni akartam nekik, már kijavították. Vagyis természetes óvatosság mellett javasoltak.
-
windlol
csendes újonc
válasz
windlol #89634 üzenetére
Még annyi kérdésem lenne hátha valaki tud erre válaszolni:
-Próbáltam visszarakni típus szerinti gyári biost ami nem sikerült mondván a P/N nem egyezik.
-Mengéztem a fentlévő biost ami még számra stimmelne is a kártyával viszont ha rákeresek erre a PN-re rendre RX550-biosokat hoz.Létezhet hogy bányász kártya volt és valaki rossz biost rakott rá vissza és az okozza a galibákat?
Persze ha valaki szerint rossz irányba keresgélek nyugodtan szóljon
-
Anax
tag
válasz
windlol #89632 üzenetére
Hasonló kártyám volt (ASUS Strix RX 580 8GB).
Lehet, hogy más a problémád, de ha ugyanaz mint nekem, akkor nincsenek jó híreim.Ami tök ugyanaz volt az ez:
"Se játék alatt se tesztek alatt semmilyen hibát nem találtam hozza amit tudnia kell nem csíkoz nem melegszik nem lassul semmi hibát nem produkál. Igen ám de 3-4 naponta eldobja ebben a formában a drivert."Ezt az elején úgy kezeltem, hogy az eszközkezelőből letiltottam és engedélyeztem a kártyát. Ilyenkor megint 3-4 napig jó volt. Egy idő után viszont random újraindult a gép pl. böngészés közben. Később pedig volt, hogy simán sötét képernyő és semmi. Tök mindegy volt mit csinálok.
Azóta is ott porosodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest