- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BomiBoogie #22781 üzenetére
Nem folyamatos a színátmenet a feketéből... A kép többi része jó csak ahol nagyon fekete van ott látszik amolyan hiba..
-
Mian
aktív tag
válasz
BomiBoogie #22768 üzenetére
Jaja igazad van.
Csak lusta voltam ezt így végiggondolni, hogy már megint szedjem szét a saját gépem, aztán a másikat stb... utálom eztna mindegy, majd délután neki állok, most nagy takarítok.
-
Mian
aktív tag
válasz
BomiBoogie #22683 üzenetére
Igen felpörög. Mondjuk akkor jó lenne megnézni a hőmérsékletét, csak 2-3 perc alatt nem tudok feltelepíteni egy Aidát.
Tény hogy van egy zörgő hangja, de pörög a venti, ilyen gyorsan túlmelegedne?
(Galaxy 9600GT amúgy, márkáját tekintve)
Nem az enyém a gép egyébként, csak megkaptam, hogy nézzem már meg, én sem vagyok informatikus, talán többet értek hozzájuk valamivel mint a tulajdonosa. -
os!
tag
válasz
BomiBoogie #22760 üzenetére
Sajnos BIOSban semmi nincs ami ezzel kapcsolatos.
-
Mark0707
csendes tag
válasz
BomiBoogie #22748 üzenetére
2x is megcsináltam..!Semmi változás..a hőfok már tuti jó volt mert a matrica összeolvadt..
!
Majd a nyáron beruházok egy másikra.. -
AlyArkhon
őstag
válasz
BomiBoogie #22736 üzenetére
Már megtettem sőt felrakta a legujjabb drivert is , de nem hogy épphogy csak működik még az nvidia vezérlő panelt sem találom pedig elvileg ugye feltelepitette
Akkor most mi is van ? Integralt video kartyat letiltottam és meghal a gép ????
-
AlyArkhon
őstag
válasz
BomiBoogie #22724 üzenetére
Azt írja nem ? Vagy mar csak olyan ideges vagyok hogy mar nem látok ?
-
marec1122
senior tag
válasz
BomiBoogie #22702 üzenetére
köszi
-
killzone1987
senior tag
válasz
BomiBoogie #22693 üzenetére
Köszi!
Hát 200ezret nem szeretnék gépre költeni
Ezzel a 2,4es procival is elmegy majdnem minden game.a gta4-től kezdve a 2012-es gamék sokaságáig...
De azért köszi még1x -
ebegab92
senior tag
válasz
BomiBoogie #22687 üzenetére
Ömmm utóbbi kijelentésed nem teljesen igaz,mert ott az LGA-1155-ös Celeron G440/460/465,illetve AMD részről a Socket-AM3-as Sempron 140/145Mind a 2 cég cuccai olyan 9-10 ezer Ft körül mozognak,és az AMD cucca ebben a kategóriában jobbnak bizonyult eme teszt alapján is.Ha magfeloldós lapot vesz az illető,akkor kis szerencsével csinálhat belőle 2magost is.
Ám érdemes akkor egy nagyon olcsó kétmagos procit venni,mert abban eleve több L2 cache van,kb. 1-2 ezer Ft-tal drágább,és akkor még kicsit többre is jó a gép.
Sempron 145 lebegőpontos teljesítménye egy Athlon64 X2 5200+-é fölött van -
turit
tag
válasz
BomiBoogie #22685 üzenetére
Rendben, lehet megrendelem , még számolgatom hogy jövök ki a köv. hónapra a maradék pénzből
250Wot csak a vga fogyasztja max terhelésen? és ehhez még hozzájön a proci (alaplap , ram) fogyasztás?
-
rooland
senior tag
válasz
BomiBoogie #22665 üzenetére
1000 bocs.
Megvan a hiba, vagy elírtam és ASUS P5B-VM lapban van valójában (az nem támogatja), vagy én emlékeztem rosszul és mégis ASUS P5K-VM lapban van amit írtam is. Akkor viszont mindent értek. -
rooland
senior tag
válasz
BomiBoogie #22663 üzenetére
Hopp tényleg. Bocsánat.
És az FSB kérdése? Vagy akkor gondolom működik az 1333Mhz-es FSB-s CPU, csak 1066Mhz-en? -
rooland
senior tag
válasz
BomiBoogie #22661 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Akkor már csak azt nem értem, hogy jelenleg az E6750 egy ASUS P5K-VM lapban van, amit hivatalosan ugyanúgy nem támogatja az E6750-et, mint az én MSI P965-Neo lapom. Mégis gyönyörűen ketyeg benne.
Ez hogy?
Ráadásul az E6750 FSB-je 1333Mhz, de mindkét alaplap csak 1066Mhz-ig támogatja a dolgokat. -
rooland
senior tag
válasz
BomiBoogie #22656 üzenetére
Nem tudom. Gondoltam nem hajtja ki, mert a GTX ha bár nem is egy atom brutál kártya, azért jóval modernebb mint az E6600-am. De ha szerintetek erősebb CPU-val sem lenne változás, akkor az csak "jó" hír.
Van még egy E6750-em. Azt elfogadja még a lap vajon? Érdemes kicserélni az E6600 helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest